КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Жовтень 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 23:09

    Головна » 2013 » Жовтень » 11 » 15-річчя фінансово-гуманітарного факультету
    23:00
    15-річчя фінансово-гуманітарного факультету

    Погожої осінньої днини, 11 жовтня у житті Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Г. Сковороди  відбулася визначна і пам’ятна подія – відсвяткував своє 15-річчя наш славетний фінансово-гуманітарний факультет. Весь поверх – у повітряних кульках, стінгазетах, а студенти – з усмішками на обличчях. Саме так. Адже це День народження – отже всі щасливі. Весь економічний факультет і науково-педагогічний склад, студентство прийняли активну  творчу участь у цьому заході. З цієї  нагоди в актовій залі університету відбувся святковий концерт.

    З привітальним словом до всіх присутніх звернулися: проректор з наукової роботи С. М. Рик, який побажав процвітання факультету та вручив нагороди викладачам; до нього долучилася Т. Д. Швидка,яка передала привітання від голови міської ради О. Г. Шкіри та подарунки, Л. О. Калмикова, М. М. Муромцев, доктор економічних наук, професор, академік Т. М. Боголіб, яка висловила свої вітання та подяку студентам, викладачам, усім, хто приймає активну участь в житті факультету. До теплих слів вітань приєднався і голова студентської ради університету М. Іващенко. І кожному з них було що згадати.

    Важко навіть уявити, що 15 років тому все починалося із 90 студентів бакалаврського рівня підготовки, на факультеті працювало лише 5 викладачів, із них – один кандидат наук. Скільки було перешкод до створення цього факультету, як до них ставилися з недовірою... Та, не зважаючи ні на що, вони йшли вперед. І вже сьогодні мають викладацький склад – більше 50 осіб, з них 8 докторів наук, професорів, понад 20 кандидатів наук, доцентів. На факультеті функціонує 4 кафедри: фінансів, грошового обігу та кредиту, обліку, аудиту та контролінгу, економіки підприємства та економічної теорії та кафедра професійної освіти. Невід'ємною заслугою колективу факультету є відкриття 4 нових спеціальностей: економіка, документознавство, товарознавство, туристичне обслуговування за напрямком "Професійна освіта", що розширило можливості абітурієнтів щодо вибору майбутніх спеціальностей.  І це  все завдяки невтомній праці і дружній атмосфері, яка панувала в колективі.

    Після офіційної частини розпочався святковий концерт за участю студентів університету. Позитивні емоції глядачам дарували: випускник факультету Борис Любченко, студент 4 курсу  спеціальності "Фінанси і кредит" Владислав Корнєв, а також Марина Івашку, Тетяни Горун, Ганна Гаврилюк, Тетяна Прихідько, Василь Клименко, Анна Танана та інші.

    Учасники святкового концерту залишилися задоволеними, оскільки зал був переповнений студентами, викладачами, гостями.

    Шановні працівники та студенти факультету, бажаємо усім Вам здоров'я, щастя, добробуту, нових успіхів у праці й навчанні, процвітання! 

    Переглядів: 568 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz