КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Березень 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 09:18

    Головна » 2016 » Березень » 16 » АЗУБІКЕ ЧІДЖОКЕ НЕ ШКОДУЄ, ЩО ОБРАВ ДЛЯ НАВЧАННЯ ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ
    13:18
    АЗУБІКЕ ЧІДЖОКЕ НЕ ШКОДУЄ, ЩО ОБРАВ ДЛЯ НАВЧАННЯ ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ

    Цей юнак вражає позитивною енергетикою, широким колом інтересів та високим рівнем інтелекту, великим бажанням пізнавати все нове…

    Азубіке Чіджоке навчається на факультеті фізичного виховання місцевого вишу. Ось що він розповідає:

    —    Народився у Києві, але проживав та зростав у селі Забава Львівської області там же народилася й моя мама Уляна. У свій час вона познайомилася з хлопцем Евансом, який тоді навчався у медичному університеті в Києві. Їхнє знайомство переросло в палке кохання, яке й подарувало їм бажаного сина – мене. Батько нині працює в Данії, мама – у Москві. Маю рідного брата Девіда, який навчається у духовній семінарії у Львові. Хоч ми всі й знаходимося далеко, в різних країнах, але це зовсім не заважає спілкуватися й приймати участь у житті один одного.

    —        Чому для подальшого навчання обрав наш навчальний заклад? Чи задоволений своїм вибором?

    —    Кілька років тому в Переяслав-Хмельницькому університеті навчалося кілька моїх родичів по мамі, а нині в соціально-гуманітарному відділі вишу працює мій двоюрідний брат Тарас Лотоцький. Вони розповідали мені багато хорошого про цей навчальний заклад, тому я теж вирішив вступати на навчання саме сюди. Оскільки захоплююся грою у волейбол і вважаю, що непогано граю, то подав документи на факультет фізичного виховання. Проживаю в гуртожитку, задоволений умовами, які створені для студентів, цілком доступна ціна, що є для мене дуже важливим. Перша сесія була неабияким стресом як і для більшості першокурсників, але, на мій подив, склав без труднощів, маю стипендію.

    Ще навчаючись у школі, займався у гуртку художньої самодіяльності при Будинку культури. Я з іншими учасниками виступав перед місцевими жителями, особливо подобалося співати. В університеті вокалом зі мною займається Ніна Козачук. Люблю виконувати українські народні пісні, особливо подобається пісня «Чорнобривці». Захоплююся грою на синтезаторі, тож маю можливість сам собі акомпонувати. Охоче виконую пісні з репертуару Дзідзьо, Олега Вінника та інших популярних співаків. Із колективом соціально-гуманітарного відділу часто їздимо у село Дівички, де виступаємо перед бійцями, які знаходяться у військовій частині. Кілька разів також виступав перед гостями університету та на свята.

    —    Чи довго проходив процес адаптації до студентського життя?

    —   Так сподобалося місто, що відчував себе так, ніби нікуди й не від’їжджав, немовби знаходжуся у своєму рідному куточку – ті ж самі мальовничі краєвиди, безліч зелені, мало шуму, є місця, де можна відпочити. Побачивши своїх однолітків, спочатку побоювався, що будуть труднощі щодо пошуку нових друзів, адже всі приїхали з різних областей, хтось проживав у великому місті, хтось – із маленького села. Але після двох місяців навчання мої побоювання зникли. Знайшов багато друзів як серед хлопців, так і серед дівчат. Вважаю, що українки – найчарівніші в світі! Оскільки моє серце ще вільне, то, дівчата, маєте шанс знайти в моїй особі другу половинку.

    —     Ти говорив, що, не зважаючи на відстань, ваша сім’я тісно пов’язана між собою…

    —   По скайпу спілкуюся як із татом, так і з мамою та братом. Часто зі своїми рідними говорю по телефону. Тато радіє кожному моєму успіху, цікавиться моїм навчанням, запитує, коли приїду до нього в гості. Я ж, у свою чергу, чекаю в гості на нього. Не планую залишати Україну, бо тут мені добре і комфортно.

    На завершення хочу сказати тим юнакам та дівчатам, які обирають вищий навчальний заклад, щоб продовжити подальше навчання: поповнюйте ряди переяславського студентства – не пошкодуєте!

     
    Переглядів: 870 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz