КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Листопад 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 22:54

    Головна » 2016 » Листопад » 11 » БОРОТЬБУ З КВН ЗА «КУБОК РЕКТОРА 2016-2017 РОКІВ» РОЗПОЧАТО…
    12:56
    БОРОТЬБУ З КВН ЗА «КУБОК РЕКТОРА 2016-2017 РОКІВ» РОЗПОЧАТО…

    В цьому році улюбленому Клубу веселих і кмітливих виповнюється 55 років! Тільки уявіть, скільки радості гра у КВН принесла людям за ці роки! Це унікальна якість – дарувати насолоду одночасно і тим, хто працює, і тим, хто дивиться результат. Безумовно кмітливі КВН-щики Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди не змогли залишити цю дату без уваги.  Тому 9 листопада в актовій залі вишу було по-справжньому весело, адже відбулася перша півфінальна гра з КВН за «Кубок ректора 2016-2017».

    Чемпіонат з КВН проходив за спонсорської підтримки ректора університету Віктора Коцура, директора ТОВ «Люкс Авто» Павла Гересеменка, «вічного студента» Андрія Косьмина та профспілкового комітету університету.

    Дійство розпочалося із представлення вельмишановних членів журі та лічильної комісії, які представили найкращі математики – Андрій Дейнеко та Анастасія Тимощук. Цього року веселість та кмітливість університетських КВН-щиків оцінювали надійні помічники ректора Лариса Бутович і Денис Мірошниченко, учасниця команди КВН «Без прописки» Анна Порфір’єва, учасник команди «Лисий і Левада» Ярослав Головкін, перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Бобровнік.

    На одній сцені за право бути кращими змагалися чотири команди: «Ганкуліч», «Дагестанський центральний парк», «Обережно, гаряче»і «Зі смаком та ароматом».

    Учасники мали можливість проявити свої вміння у наступних конкурсах: «Фристайл», тобтоВІЛЬНИЙ стиль, «Фоторозминка»,«Імпровізація казки»,«Біатлон» та «Конкурс однієї мініатюри».

    Отже, ведучий заходу Андрій Іващенко оголосив перший конкурс «Фристайл». Це один із найцікавіших конкурсів, який дає змогу ближче познайомитися із командами. За підсумками першого конкурсу  максимальну кількість балів набрала команда «Обережно, гаряче», яка зуміла найкраще представити свою команду.

    Конкурс «Фоторозминка» змусив учасників трохи помізкувати, адже організаторами були підібрані досить оригінальні фото, на які потрібно було придумати дотепні жарти.

    Новим і надзвичайно веселим конкурсом виявився конкурс  «Імпровізація казки», у якому учасникам довелося імпровізувати казку на сучасний мотив.

    Наступним був конкурсом «Біатлон», де командам довелося по черзі декламувати по одному жарту. Та команда, жарт якої  був найменш смішним, залишала конкурс і отримувала найменший бал. І навпаки, інша команда, яка презентувала найкращі жарти, вигравала і отримувала максимальний бал.

    І завершальним завданням учасників став «Конкурс однієї мініатюри», під назвою «Осіннє загострення».

    Кожна команда готувалася до гри відповідально і показала високу акторську майстерність. Команди дивували глядачів влучними жартами, веселими мініатюрами та гострим гумором. Жарти були найрізноманітніші.

    За підсумками гри до фіналу потрапили дві команди «Обережно, гаряче», яка виборола 21,6 балів і команда «Зі смаком та ароматом», яка одержала 20, 7 бали.

    Після оголошення переможців, вельмишановне журі поділилися враженнями від гри:

    Ярослав Головкін:

    – Хочу привітати всі команди. Ви молодці. Сьогодні ви показали нам достойну гру. Щиро, від душі, неповторно. Перемогли всі, адже, в першу чергу, вийшовши на цю сцену, ви перемогли себе. Дякуємо командам і вболівальникам за це свято гумору та за цю атмосферу. Бажаю всім натхнення, успіхів і нових перемог.

    Юрій Бобровнік:

    – Я завжди приходжу додому з КВН і намагаюся згадати якийсь жарт. Якщо не можу згадати ніякий жарт, значить все вдалося. Бажаю кожному не здаватися, грати у КВН. У Вас все вийде!

    Анна Порфір’єва:

    – Найбільше сподобався конкурс «Імпровізація казки» і імпровізація команди «Обережно, гаряче». Дійсно, було гаряче! Щільність жартів була висока. Бажаю командам йти тільки вперед і здобувати нові перемоги!

    Гра пройшла яскраво та весело і залишила у глядачів море позитивного настрою. Кожній команді було вручено солодкі подарунки.

    Переглядів: 374 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz