КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Жовтень 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 05:29

    Головна » 2011 » Жовтень » 13 » ЧЕМПІОНАТ З БАСКЕТБОЛУ РОЗПОЧАВ СВІЙ ВІДЛІК
    15:38
    ЧЕМПІОНАТ З БАСКЕТБОЛУ РОЗПОЧАВ СВІЙ ВІДЛІК

    На початку жовтня стартував чемпіонат Київської області з баскетболу сезону 2011-2012 р. Цьогорічний інтерес до змагань виявився небувалим: аж 14 команд вирішили помірятися силами. Вони будуть змагатися у двох групах за коловою системою. Суперниками нашої університетської команди "УДАР” – Переяслав-Хмельницький ДПУ” у групі визначені баскетболісти  двох київських команд, Броварів, Василькова, Глевахи та Вишгорода.

    Другого жовтня відбулася перша гра, в якій переяславці змагалися із васильківською командою "Вікінги”. Матч виявився напрочуд гострим та захоплюючим. Група підтримки від обох команд створювала атмосферу незабутнього спортивного дійства. Зустріч закінчилася впевненою перемогою команди із Переяслава – 93:54. Кращим гравцем матчу було названо Юрченка Сергія ("УДАР” – Переяслав-Хмельницький ДПУ”).

    Наступна гра відбулася 9 жовтня. Вона була складнішою за попередню. Суперники з команди "Хижаки” (Глеваха) не поспішали здаватися. Запекла боротьба точилася на кожній ділянці поля. Хлопці хотіли показати все те, чому навчилися під час виснажливих тренувань. Матч проходив напружено й емоційно, під час гри було багато цікавих і гострих моментів, які змушували вболівальників енергійно підтримувати свої команди. Емоції та нервова напруга особливо були помітні в поведінці тренерів граючих команд. Лише в четвертому періоді, коли до закінчення гри залишалися лічені хвилини, господарі зламали опір гостей. Матч завершився з рахунком 59:49.

    Головний тренер вузівської команди Сергій Сембрат відзначив:

    – Переважна більшість учасників спортивного дійства ретельно готувалась до відповідальної стадії першості. Команда існує лише рік, але мої вихованці зуміли зарекомендувати себе з найкращого боку. Будемо сподіватися, що наші баскетболісти з кожним туром набиратимуться досвіду та енергії й гратимуть усе краще. Хлопці налаштовані перемагати, вони демонструють змістовну, тактично грамотну гру. Ми не хочемо бути командою-середняком! Завдання, яке я ставлю перед гравцями, це як мінімум, закріпитись у лідерах, а максимум – спробувати виграти чемпіонат Київської області.

    Переглядів: 654 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz