КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 11:35

    Головна » 2014 » Квітень » 15 » Чергова перемога та золота медаль університету
    12:33
    Чергова перемога та золота медаль університету

    Одним із ключових напрямків діяльності Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди є участь вишу в різних виставках, особливе місце серед яких належить Міжнародній спеціалізованій виставці “Освіта та кар’єра”. Цьогоріч вона відбувалася 10-12 квітня в Київському палаці дітей та юнацтва м. Києва. У рамках події також відбулася презентація закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном». На сьогоднішній день виставка є найбільшим заходом в Україні, що присвячений вищій освіті в нашій державі та за кордоном і надає змогу всім бажаючим отримати інформацію безпосередньо від представників вищих навчальних закладів.

    Організаторами виставки виступили: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України та Товариство «Знання» України. Виставка проходила за підтримки посольств Франції, Канади та Австрії, агенції “Campus France”, DAAD, “British Council”, Гете Інституту в Україні.

    Програмою виставки було передбачено проведення семінарів та круглих столів із проблем міжнародного співробітництва в галузі освіти й впровадження сучасних технологій, презентація вітчизняних і закордонних навчальних закладів, молодіжних програм, програм обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти і працевлаштування молоді.

    Урочисте відкриття виставки відбулось за участі заступника міністра освіти і науки України Павла Полянського, президента Національної академії педагогічних наук України Василя Кременя, першого секретаря Посольства Держави Ізраїль в Україні Влада Лернера та голови правління Товариства «Знання України» Василя Кушерця.

    У численних виставкових павільйонах кожен бажаючий мав змогу отримати інформацію, так би мовити, «з перших уст» — безпосередньо від представників 42 українських та понад 30 закордонних навчальних закладів. У рамках заходу відбулися презентації інноваційних розробок навчальних установ, результати їх впровадження відповідно до вимог Болонської конвенції, круглі столи, обговорення актуальних проблем навчально-виховного процесу тощо. Крім індивідуальних консультацій і особистих зустрічей відвідувачі мали можливість прослухати тематичні семінари, що проводили представники освітніх концернів, програм та університетів.

    Переяслав-Хмельницький педагогічний університет імені Григорія Сковороди не вперше бере участь активну участь у виставці «Освіта та кар’єра». Цього року заклад також прийняв активну участь у роботі виставки: було організовано презентацію вишу, на якій представники університету ділилися досвідом роботи та презентували основні досягнення закладу. Участь нашого університету в цій події дала можливість презентувати найвагоміші творчі надбання, педагогічні інновації та авторські проекти, ознайомити відвідувачів із передовим досвідом організації навчально-виховного процесу вишу.

    Серйозна підготовка і безпосередня участь у роботі виставки принесли університету чергову Золоту медаль та диплом у номінації «Інформаційні ІТ-технології у вищому навчальному закладі», що є яскравим показником якісної командної роботи всього закладу на державному й міжнародному рівнях. У свою чергу ще одна перемога не зупиняє колектив вишу, а тільки покладає на нього ще більше відповідальності у підготовці до майбутніх подібних заходів.


     

    Переглядів: 540 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz