КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 06:03

    Головна » 2017 » Квітень » 4 » ЧЕСЬКА ВЕСНА ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФІЛОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ
    10:38
    ЧЕСЬКА ВЕСНА ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФІЛОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

    Подорожі навчають більше, ніж будь-що інше. Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома .

    (Анатоль Франс)

    Кожен з нас не раз чув про те, що від життя треба брати по максимуму, використовувати всі можливі шанси долі або ж, якщо ти студент і навчаєшся у класному навчальному закладі - «Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди». Незважаючи на те, що наш рідний навчальний заклад не є столичним, можливості здійснити свою мрію – великі. Одна із них – академічний обмін студентами . З радістю приймає наших студентів чудовий університет в одному з найгарніших міст Чехії – Плзені. На два місяці ми маємо можливість поринути в атмосферу європейського життя та навчання, розуміючи, як це - відчути нове життя, саме відчути, тому що наші звичні будні змінюються на швидкий рух великого міста, нова система академічного навчання приємно нас дивує, а все наше оточення набуває нового вигляду, далеко не такого, до якого ми звикли. Усе настільки відрізняється від попереднього студентського життя, що нам здається, що ми в іншому світі. Але при цьому нас захоплює привітність чехів. Ми, група студентів з Переяслава, 8 дівчат, жодного разу ще не зіштовхнулись із грубістю чи байдужістю. Кожен якомога більше хоче приділити нам уваги та допомогти, адаптувати нас до соціуму навчального закладу. Ми, студенти з іншої країни, маємо можливість вибрати такий графік навчання, щоб встигати подорожувати країною та Європою. Протягом місяця, проведеного в Чеській Республіці, ми встигли відвідати Карлові Вари, звичайно, Прагу, майстерню свічок, де нам була надана можливість створити власний зразок, та пізнати це красиве старе місто Європи – Плзень.

    Квітень ми вирішили провести в подорожах до інших країн, адже тут це так реально та легко: просто купуєш квиток і через деякий час ти вже в іншій країні. Звісно, для подорожей потрібно знати іноземну мову, тому для нас, студентів філологічного факультету іноземного відділення, це чудова можливість тренувати власну мовленнєву практику і ще одна нагода подякувати нашому рідному університету за здійснення мрій.

    Переглядів: 408 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz