КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 13:42

    Головна » 2017 » Травень » 26 » ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ПРИРОДНИЧО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВІДСВЯТКУВАЛИ ПІСНЯМИ І ТАНЦЯМИ
    11:18
    ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ПРИРОДНИЧО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВІДСВЯТКУВАЛИ ПІСНЯМИ І ТАНЦЯМИ

    23 травня природничо-технологічний факультет Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди відсвяткував свій маленький ювілей – 5 років! З нагоди свята в університеті відбувся святковий концерт.

    З вітальним словом до гостей звернувся декан факультету Олексій Гончаренко, зазначивши:

    Кожного року наш факультет відкриває свої двері для здібної молоді, яка хоче отримати ґрунтовні та сучасні знання. За короткий час навчання та з перших років роботи факультет стає другим домом. Викладачі дають найголовніше – путівку у життя… Студенти ж – не дають викладачам старіти та сумувати. Факультет, без зайвих, слів може гордитися своїми досягненнями у підготовці фахівців.

    Олексій Миколайович висловив щиру подяку викладачам факультету за натхненну працю і постійне самовдосконалення, а студентам побажав цілеспрямованості, енергії та успіху в усьому. Також підкреслив, що досягнення факультету – це результат зусиль всієї команди університету. З нагоди свята нагородив почесними грамотами кращих студентів факультету. До вітальних слів долучилися заступники декана Катерина Ковальська та Олег Хищенко, які побажали студентсько-викладацькому складу взаєморозуміння, спільної продуктивної роботи над майбутніми цікавими проектами, радості від успіхів та досягнень.

    Також до вітань долучився новообраний студентський декан факультету Володимир Сонько, побажавши факультетові подальшого процвітання та розумних і талановитих студентів.

    Родзинкою свята став святковий концерт підготовлений студентами факультету. Ювілярів вітали заслужений артист України Павло Мережук, український поет і пісняр Олександр Демиденко, який зачитав вірш-привітання для винуватців свята, випускник факультету, заслужений артист України Ярослав Гавюк та юні артисти університету.

    За приємними вітаннями, спогадами і побажаннями непомітно злетів час святкової зустрічі. День народження природничо-технологічного факультету подарував усім хороший настрій, радісне піднесення і відчуття особистої причетності до справ та життя улюбленого університету.

    Хай факультет процвітає здобутками свого колективу на довгі і щасливі роки!

    Переглядів: 394 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz