КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 13:44

    Головна » 2016 » Травень » 26 » ДЕНЬ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ У ТЕПЛОМУ КОЛІ ДРУЗІВ
    21:33
    ДЕНЬ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ У ТЕПЛОМУ КОЛІ ДРУЗІВ

    В обідню перерву, 23 травня, на території нашого університету, а саме на майданчику біля Григорія Сковороди, було як завжди людно. Але в цей день причиною цьому була не дострокова сесія чи заїзд заочників, а традиційний День студентського самоврядування, котрий щорічно відзначається в травні в нашому виші. Настрою додавали хороша українська музика, та щирі посмішки активного сковородинівського студентства, що перебувало в очікуванні дійства.

    Під бурхливі глядацькі оплески, урочистості розпочали чарівні ведучі – Вікторія Степанчук та Марина Івашку, котрі привітали всіх присутніх зі святом та нагадали, що студентські роки – найяскравіші та найкращі у житті. Саме в студентські роки кожен стає спеціалістом у своїй галузі, набуває корисних, вважливих умінь та навичок для майбутнього, вони сповненні веселих пригод, незабутніх моментів та спогадів. Ведучі зробили екскурс по діяльності самоврядування за останній рік, після чого на сцену піднявся нинішній голова Студентської ради Владислав Міранович. Він привітав всіх студентів, а особливо тих, хто причетний до студентського самоврядування, зі святковим днем, та висловив їм велику вдячність за те, що з року в рік вони творять нові яскраві сторінки в житті нашого університету, а також гідно представляють його на теренах не лише області, а й всієї України та навіть в світі!

     –  «Наш університет багатий своїми талантами: є в нас талановиті артисти, здібні спортсмени,  волонтери, що ніколи не стоять осторонь того, що відбувається в нашій державі, та активно долучаються до всіх громадських починань українського суспільства. Хай Ваше життя буде таким же гарним та кольоровим, як Ваші факультетські футболки. Гарної Вам сесії та цікавого літа!»  – завершив своє вітання Владислав.

    У підтвердження того, що наші студенти дійсно неймовірно багаті своїми талантами, для всіх присутніх гарну українську пісню подарувала запальна Марина Івашку.

    Після цього Владислав Міранович повернувся на сцену вже з великою кількістю іменних нагород та подяк від ректорату та президії студентського самоврядування університету. За активну участь в громадському житті університету, ініціативність, особистий внесок у розвиток студентського самоврядування та з нагоди свята було нагороджено керівників підрозділів Студентської Ради: Аліну Подворну, Тетяну Васіянову, Валентина Білоуса, Надію Попик, Ярослава Алкєєва, Наталію Король, Максима Левченка, Анатолія Першко, Анастасію Тимощук, Яну Чорнобай, Ярославу Дудку та Павла Плюща. Нагородженим подарували нагрудні значки з символікою університету, аби вони завжди були впізнаваними, коли перебувають на різноманітних конференціях та обмінах, в яких їм часто доводиться приймати участь.

    Творчим подарунком для всіх присутніх став танець у виконанні Руслани Чижевської.

    А тим часом нагородження продовжувалось, і на цей раз подяками було нагороджено активістів, що не стоять осторонь громадського життя на своїх факультетах, та допомагають продукуванню та практичному втіленню всіх ідей та задумів студентства в нашому університеті: Альона Блищик, Олексій Копнюк, Ольга Близнюк, Віталій Вовк, Алла Ромаскевич, Софія Лихацька, Аліна Новицька, Юлія Швед, Ольга Молонова, Анна Лагута, Вікторія Єськова, Євгеній Аврамич, Дмитро Степенко, Наталія Пасько, Тетяна Сіваченко та ще багато-багато інших студентів зі всіх факультетів нашого університету.

    Приємною несподіванкою для всіх присутніх став сучасний танцювальний флеш-моб, у виконанні керівників та виконавчого комітету нового складу Студентської ради нашого університету.

    Підсумовуючи святкове дійство, ведучі побажали всім натхнення та нових звершень. Адже усе велике починається з малого, а всі великі люди колись були простими студентами – такими ж, як і ми з вами. І якщо хтось чекає на час, коли варто наважитись на щось особливе, то певно він настає саме зараз.                                 

    Не зволікайте, не сумнівайтесь і вірте в себе!

    Переглядів: 491 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz