КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 05:14

    Головна » 2016 » Квітень » 9 » ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ В ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ СТАВ ДОБРОЮ ТРАДИЦІЄЮ
    21:08
    ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ В ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ СТАВ ДОБРОЮ ТРАДИЦІЄЮ

    Дев’ятого квітня 2016 року в актовій залі університету відбувся традиційний захід — День відкритих дверей. Прибуло понад 200 осіб з різних областей України. Перед гостями виступив голова студентської ради Владислав Міранович. Він поділився своїми враженнями від навчання в інституті, розповів не лише про навчальний процес, а й про дозвілля: гуртки, спортивні секції, цікаві зустрічі, виставки, конкурси тощо. Адже крім фаху, університет надає можливості для всебічного розвитку та самореалізації кожної особистості. Для спортсменів – відкриті двері спортивних секцій, для творчих особистостей— гуртки художньої самодіяльності. А для тих, хто відчуваєу собі бажання рухатися у напрямі наукової діяльності, – наукова робота.

    Відповідальний секретар приймальної комісії Василь Якуба розповів про навчальний процес,ознайомив присутніх із особливостями вступної кампанії 2016 року. У рамках Дня відкритих дверей вступники та їхні батьки мали можливість ознайомитися з навчальним закладом ближче: під час екскурсій вони побачили навчальні лабораторії та аудиторії, комп’ютерні класи, бібліотеку, читальні зали, спортзал, гуртожитки.

    Гості із задоволенням взяли участь у майстер-класах «Традиції української хустки», «Декупаж», «Авторська лялька», «Квілінг», «Художня графіка» та ін. Хороше враження у приїжджих залишила виставка творчих робіт студентів природничо-технологічного факультету та презентація навчально-польових практик. Під час програми Дня відкритих дверей всі бажаючі отримали брошуру зправилами прийому до університету в 2016 році та матеріали агітаційного і рекламного характеру. Заступник декана фінансово-гуманітарного факультету Світлана Кучеренко зазначила:

    —   Цей захід вже став хорошою традицією для університету. Головна мета – допомогти старшокласникам визначитися із вступом до освітнього закладу та майбутньою професією. Щороку Переяслав-Хмльницький університет приймає у своїх стінах кожного, хто виявив бажання ознайомитися з навчальним закладом.Сьогодні понад 150 осіб побажали подавати заяви саме до фінансово-гуманітарного факультету. Серед них — випускники міських шкіл №1, №4, №5 та гімназії, представники із Черкаської й Полтавської областей, випускники Київського технікуму готельного господарства, Білоцерківського коледжу сервісу і дизайну. Варто зазначити, що більшість майбутніх абітурієнтів приїхали разом із батьками, які в свій час успішно навчалися на нашому факультеті. Така співпраця нас, викладачів, дуже тішить.

    Проведення Днів відкритих дверей пов’язане із необхідністю надати майбутнімабітурієнтамякомога більше інформації про вищий навчальний заклад, спеціальності, можливості навчання у ньому, а також спрямовано допомогти молоді у виборі майбутньої професії.

    Переглядів: 355 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz