КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Березень 2018  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 22:09

    Головна » 2018 » Березень » 2 » ДЛЯ БІЙЦІВ ДОБРОВОЛЬЧОГО УКРАЇНСЬКОГО КОРПУСУ «ПРАВИЙ СЕКТОР» ПОДАРУВАЛИ КОНЦЕРТ
    21:33
    ДЛЯ БІЙЦІВ ДОБРОВОЛЬЧОГО УКРАЇНСЬКОГО КОРПУСУ «ПРАВИЙ СЕКТОР» ПОДАРУВАЛИ КОНЦЕРТ

    Днями творчий колектив Переяслав-Хмельницького районного будинку культури за підтримки Переяслав-Хмельницької РДА, депутата Переяслав-Хмельницької районної ради Сергія Шаменка та депутата Київської обласної ради Ігоря Домбровського відвідав східну частину нашої країни з концертною програмою створеної на підтримку воїнів АТО, а також з гостинцями від громадиПереяславщини.

    Переповнені духом патріотизму та бажанням допомогти, артисти вирушили в давно заплановану поїздку, щоб підтримати та дати змогу хлопцям відчути себе потрібними, подарувати тепло та свою творчість.Надзвичайно приємно відмітити те, що серед творчого колективу є й студенти Переяслав-Хмельницького університету імені Григорія Сковороди, зокрема студентка фінансово-гуманітарного факультету Анна Танана, яка є керівником танцювального колективу «Фаворит» та відома всім як виконавиця чарівних східних танців.

    17 лютого відбувся перший концерт для бійців добровольчого українського корпусу «Правий Сектор» в місті Новогородівка Донецької області. Наступного дня ще два концерти вдалось подарувати захисникам в місті Торецьк та Констянтинівка.

    Мета артистів була лише одна за допомогою свого таланту та творчості, відволікти, занурити в атмосферу добра, любові, сімейного затишку хоча б на мить наших бійців. Тому і репертуар був дуже різноманітним. Ось сімейний дует Віктора та Ольги Салтикових із Хоцьок розчулив хлопців щирою любов’ю один до одного, яку вони перенесли в свої художні номери, Владислав Девко та Анна Танана дарували нестримні та енергійні танці, гурт «Дівчата» у складі Оксани Ковальчук, Юлії Ковалівської та Тетяни Чайки разом та окремо кожна оспівували в своїх піснях любов, мир та неньку Україну. Також хлопців помітно вразили виступи Павла Рекуна, який акомпанував собі на бандурі та співав патріотичних пісень пронизаних козацьким духом тісно переплетених з подіями сьогодення. Змістовно концертну програму доповнив власними піснями музикант, гітарист, автор багатьох віршів саме на тематику війни на Сході Віктор Погуляй з міста Прилуки. Ведучою ж всіх концертів була начальник відділу культури Переяслав-Хмельницької РДА Анна Скляренко.

    Приймали наших артистів захисники дуже тепло, пригощали смачними стравами власного приготування, дякували та просили завітати ще, адже їм так бракує світлих емоцій, посмішок та елементарного спілкування з людьми. Як говорив один із бійців: «Люди навкруги є, ми їх бачимо, вони проходять, проїжджають повз, та їм немає діла тут до нас, вони не сприймають, варимося кожного дня в цьому всьому... Велике спасибі волонтерам, навіть не так за їжу та матеріальні блага, а за духовну, моральну підтримку та розмову. Тому дякуємо і вам за подаровану розраду, за українську пісню та танок, приємно відчувати, що про нас не забувають там на мирних територіях!».

    Під враженням всі артисти, з нетерпінням чекають наступної поїздки, адже до кінця усвідомили на скільки важливою є їхня творчість саме для такої особливої та справді вдячної аудиторії.

    Переглядів: 330 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz