КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Листопад 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 01:22

    Головна » 2016 » Листопад » 14 » ДО ДНЯ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ІЗ ПИСЬМЕННИКАМИ ВОЛОДИМИРОМ ШОВКОШИТНИМ ТА ОЛЕКСАНДРОМ ФАДЄЄВИМ
    12:55
    ДО ДНЯ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ІЗ ПИСЬМЕННИКАМИ ВОЛОДИМИРОМ ШОВКОШИТНИМ ТА ОЛЕКСАНДРОМ ФАДЄЄВИМ

    Вже стало доброю традицією в Переяслав-Хмельницькій науковій бібліотеці імені Григорія Сковороди проводити зустрічі знаменитих людей зі студентами, викладачами та співробітниками вишу. 10 листопада до бібліотеки університету завітали український поет, прозаїк, публіцист, громадський, політичний та державний діяч, доктор філософії в галузі політологіїВолодимир Шовкошитнийта молодий письменник Олександр Фадєєв. Поспілкуватися із гостями прийшли студенти різних факультетів, викладачі, колектив бібліотеки вишу, місцеві письменники та поети.

    Володимир Шовкошитний – людина, яка вірить у добро, кохання, вірує в людині людину. Поетова душа – це «болючий згусток  муки», а талант – то «біль чужого болю». Іде прозаїк по світу, власний хрест несе. Вважає, що у кожного своя дорога і власне бачення мети, що «найкраще мислять кров’ю», бо кров – це «основа спорідненості тисяч поколінь», кров – це пам’ять, бо несе вона в собі «народний генокод», бо вона свята.

    Спілкуючись з читачами, Володимир Шовкошитний розповів про свою творчість і про найяскравіші епізоди зі свого життя. А воно у митця, справді цікаве. Володимир Федорович має чотири вищі освіти, народний депутат України І скликання, ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС, президент Міжнародної організації «Союз Чорнобиля» з 1990 до 2003 року, доктор філософії в галузі політології, автор багатьох писемних видань

    Письменник ознайомив присутніх з видавничою палітрою «Українського пріоритету» – творами знаних українських письменників, чия читацька аудиторія вже сформувалася, і молодих обдарованих авторів, з якими читачеві варто познайомитися. Митець презентував авторські книги  «Кров – свята», «Запали свічу», «Я бачив».

    Також гості презентували науково-популярне дослідження Олександра Фадєєва «Долітописна історія України».

    У ході зустрічі Володимир Федорович прочитав власні вірші та закликав любити Україну і завжди залишатися собою.

          Наприкінці зустрічі Володимир Шовкошитний та Олександр Фадєєв дарували присутнім найдорожче, що в них є – автографи, книги і фотосесію.

    Зустріч із письменниками була справді цікавою і корисно-повчальною. Тож сподіваємося ще не раз привітати їх у Переяслав-Хмельницькому педагогічному виші імені Григорія Сковороди.

    Переглядів: 402 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz