КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 11:18

    Головна » 2016 » Травень » 13 » ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІКИ ТА ПСИХОЛОГІЇ ВІДСВЯТКУВАВ СВОЄ ПОВНОЛІТТЯ ДРУЖНОЮ РОДИНОЮ!
    21:25
    ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІКИ ТА ПСИХОЛОГІЇ ВІДСВЯТКУВАВ СВОЄ ПОВНОЛІТТЯ ДРУЖНОЮ РОДИНОЮ!

    День народження факультету — свято, якого поки що немаєв жодному календарі, але воно вже стало родинним іна ньогощороку з нетерпінням чекають як студенти, так і викладачі вишу.

    Саме таке довгоочікуване свято відбулося на факультеті педагогіки та психології, який 11 травня відсвяткував своє повноліття. 

    До речі, факультет педагогіки та психології був заснований 11 травня 1998 року. Зараз на ньому навчаєтьсяблизько 800 студентів. Очолює факультет кандидат педагогічних наук Ліана Яценко.На факультеті працюють провідні науковці: доктори наук, професори, доценти, кандидати наук.

    Факультет педагогіки та психології ефективно інтегрується в європейську та світову системи освіти задля реалізації Болонського процесу, а саме: впровадження кредитно-трансферної системи, працевлаштування випускників, забезпечення зв’язків між вищою освітою та дослідними системами. Навчання проводиться за новітніми методиками. Значна частина практичних та лабораторних занять переноситься на «виробництво»: дошкільні заклади, школи, психологічні служби, соціальні центри захисту дітей, сім’ї та молоді, де студенти мають змогу набратися досвіду у роботі. Велика увага приділяється участі студентів у роботі наукового студентського товариства, проблемних груп, студентських наукових конференціях та олімпіадах. 

    11 травня в університеті відчувався святковий настрій. Насичена програма, організована студентами та викладачами факультету з нагоди його Дня народження, показала багатогранність і згуртованість всього колективу.

    Розпочалося святкування ще напередодні. 10 травня студенти факультету влаштували «ЩасливуЛОТЕРЕЮ», у якій мали змогу прийняти участь всі охочі, обравши собі щасливі номерки, які розігрувалися. Найголовнішим призом лотереї був розіграш трьох квитків на святкову вечірку до Дня народження факультету та солодощі.

    Виграти квитки на вечірку пощастило студентці природничо-технологічного факультету Каріні Рябоклач і студенткам педагогічного факультету Юлії Козачук та Іванні Грицюк. Інші сім учасників «Щасливої лотереї» отримали солодощі.

    11 травня свято продовжилося святковим концертом. Цього дня до актової зали прийшли привітати винуватців свята викладачі, студенти різних факультетів та співробітники вишу. З вітальним словом до гостей звернулася заступник декана з навчальної роботиОлена Усик. Вона привітала всіх зі святом і побажала процвітання та успіхів рідному факультету. До привітань долучилася також заступник декана з виховної роботи Зоя Гуріна.

    Не обійшлося на святі без вручення подяк ініціативним студентам, які завжди беруть активну участь у житті факультету. Серед них — Євгенія Музиченко, Аліна Зозульська, Юлія Гонтар, Яна Чорнобай, Тетяна Прихідько, Анна Побігайло, Богдан Машир, Анатолій Юрак. Вручити подяки студентам-активістам випала честь студентському декану факультету Вікторії Єськовій.

    Родзинкою свята стали музичні виступи-привітання для іменників у виконанні Наталії Лис, Руслани Чижевської, Юрія Манько, Яни Риндич, Юлії Борох, Максима Левченка та інших.

    Проникливі пісні, пристрасні танцювальні композиції, веселі жарти студентів подарували глядачам яскраві враження і святковий настрій.Присутні мали можливість переконатись у багатогранності талантів студентів факультету, які ще раз продемонстрували і довели, що факультет педагогіки та психології —  це єдина родина, яка живе творчими ідеями, спільними планами та проектами, постійно розвивається з вірою у краще майбутнє. 

    Завершилося святкування феєричною вечіркою в Народному центрі культури «Зустріч».

    Переглядів: 335 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz