КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 16:09

    Головна » 2013 » Травень » 24 » Фестиваль науки в університеті
    11:24
    Фестиваль науки в університеті
    В межах Всеукраїнського фестивалю науки в нашому університеті була проведена низка як професорсько-викладацьких, так і студентських заходів, на яких були представлені та обговорені результати наукової роботи за попередній рік. За цей час колектив університету досяг значних успіхів у науковій і освітній діяльності. Найголовніше завдання, яке стало перед колективом, — це поліпшення всіх показників по нарощуванню наукового потенціалу університету. На сьогоднішній день в університеті функціонує 10 наукових шкіл, навчально-виховний процес в університеті забезпечують 27 кафедр, на яких працює 377 науково-педагогічних працівників, із них 64 доктори наук, професори, 201 кандидат наук, доцент. Серед них 6 дійсних та членів-кореспондентів НАН України, НАПН України, інших галузевих академій наук, 12 заслужених працівників освіти України, 4 заслужені працівники культури України, 2 заслужені працівники науки і техніки, 1 заслужений працівник фізичної культури і спорту України, 3 заслужені тренери країни, 58 відмінників освіти України.

    У межах відзначення «Дня науки – 2013» в університеті була організована виставка кращих наукових видань викладачів та провідних вчених України, підведені підсумки наукової студентської роботи. На спільному засіданні Вченої ради університету та ректорату було заслухано виступи ректора університету Віктора Коцура, проректора з наукової роботи Сергія Рика, завідувача аспірантурою Антоніни Розсохи, доктора історичних наук, професора Надії Коцур, доктора психологічних наук, професора Лариси Калмикової, доктора історичних наук, доцента Ярослава Потапенка, декана історичного факультету Бориса Дем’яненка, голови наукового студентського товариства В’ячеслава Редзюка.

    Почесною грамотою ректорату та профкому університету нагороджені колективи кафедр, які за рейтинговою оцінкою посіли призові місця.

    І місце – кафедра історії та культури України (завідувач кафедри – доктор історичних наук, професор В.П.Коцур);

    ІІ місце – кафедра української та зарубіжної літератури і методики навчання (завідувач кафедри – доктор філологічних наук, професор Г.С.Мазоха);

    ІІІ місце – кафедра медико-біологічних дисциплін і валеології (завідувач кафедри – доктор історичних наук, професор Н.І.Коцур).

    Почесною грамотою ректорату та профкому університету нагороджені факультети, які за рейтинговою оцінкою посіли призові місця:

    І місце – історичний факультет (декан – доктор політичних наук, доцент Б.Л.Дем’яненко);

    ІІ місце – природничо-технологічний факультет (декан – доктор історичних наук, доцент О.М.Гончаренко);

    ІІІ місце – фінансово-економічний факультет (декан – доктор економічних наук, професор Т.М.Боголіб).

    Грамотами ректорату і профкому університету та грошовою винагородою було нагороджено студентів за перемогу в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади у 2012/2013 навчальному році, за перемогу в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук, за перемогу в ІІІ Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед студентів ВНЗ ІІІ – ІV рівнів акредитації (гуманітарного профілю).

    За перемогу в ІІ Міжнародному конкурсі молодих аналітиків нагороджено грамотою ректорату і профкому університету:
    1.Данильчук Інну Володимирівну, старшого викладача кафедри обліку, аудиту і контролінгу (диплом І ступеня);
    2.Тірбах Лесю Віталіївну, викладача кафедри обліку, аудиту і контролінгу (диплом І ступеня);
    3.Сірик Тетяну Володимирівну, студентку 6 курсу фінансово-економічного факультету (диплом ІІ ступеня).

    За підготовку студентів-переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади нагороджено подяками ректорату і профкому університету:
    1.Вересоцьку Наталію Іванівну, кандидата педагогічних наук, старшого викладача кафедри загальнотехнічних дисциплін і методики викладання трудового навчання і креслення;
    2.Дем’яненка Бориса Леонідовича, доктора політичних наук, професора кафедри політології;
    3.Довбню Людмилу Еммануїлівну, кандидата філологічних наук, доцента кафедри української лінгвістики і методики навчання;
    4.Коцура Віктора Петровича, академіка НАПН України, доктора історичних наук, професора кафедри історії та культури України;
    5.Потапенка Ярослава Олександровича, доктора історичних наук, доцента кафедри історії та культури України;
    6.Степаненка Володимира Михайловича, кандидата наук з фізичного виховання і спорту, доцента кафедри спортивних ігор.

    За підготовку студентів-переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук нагороджено подяками ректорату і профкому університету:
    1.Дем’яненка Бориса Леонідовича, доктора політичних наук, професора кафедри політології;
    2.Козарезенко Людмилу Володимирівну, кандидата економічних наук, доцента кафедри економіки підприємства і економічної теорії;
    3.Костика Євгена Петровича, кандидата історичних наук, доцента кафедри економіки підприємства і економічної теорії;
    4.Красюк Людмилу Василівну, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри педагогіки, теорії та методики початкової освіти;
    5.Навальну Марину Іванівну, доктора філологічних наук, доцента кафедри економіки підприємства і економічної теорії;
    6.Паламарчук Оксану Миколаївну, кандидата економічних наук, доцента кафедри економіки підприємства і економічної теорії;
    7.Пангелову Наталію Євгенівну, кандидата педагогічних наук, професора кафедри теорії та методики фізичного виховання та спорту;
    8.Перчук Оксану Володимирівну, старшого викладача кафедри обліку, аудиту і контролінгу;
    9.Руденко Оксану Володимирівну, кандидата психологічних наук, доцента кафедри психології;
    10.Рудницьку Оксану Валентинівну, кандидата економічних наук, доцента кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту;
    11.Шапран Ольгу Іллівну, доктора педагогічних наук, професора кафедри педагогіки;
    12.Яценко Ліану Вікторівну, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри соціальної педагогіки та освіти дорослих.

    За підготовку студентки до участі в ІІІ Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед студентів ВНЗ ІІІ – ІV рівнів акредитації (гуманітарного профілю) нагороджено подякою

    Форостюк Тетяну Вікторівну, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри педагогіки, теорії і методики початкової освіти.

    За організацію та проведення на високому рівні ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у галузях «Педагогічна і вікова психологія» та «Корекційна та соціальна педагогіка» нагороджено подяками ректорату і профкому університету:
    1.Герасіну Світлану Вікторівну, кандидата психологічних наук, старшого викладача кафедри психології;
    2.Литвишко Олену Миколаївну, старшого лаборанта кафедри педагогіки та методики дошкільної освіти;
    3.Лохвицьку Любов Василівну, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри педагогіки та методики дошкільної освіти;
    4.Мазоху Дмитра Степановича, кандидата психологічних наук, професора кафедри соціальної педагогіки та освіти дорослих;
    5.Яценко Ліану Вікторівну, кандидати психологічних наук, доцента кафедри соціальної педагогіки та освіти дорослих.

    За видання ґрунтовної монографії нагороджено подяками ректорату і профкому університету:

    Корпанюка М.П, Куйбіду В.В., Молоткіну В.К., Потапенка Я.О., колектив авторів на чолі з професором В.П.Коцуром, колектив авторів на чолі з професором Б.О.Черновим.

    За видання підручника і навчально-методичного посібника, затвердженого МОН України, що використовується в навчальному процесі, нагороджено подяками ректорату і профкому університету: Ігнатенко Н.В., Потапенка О.І., Розсоху А.П., Токмань Г.Л.

    За організацію та успішне проведення Всеукраїнського історико-культурологічного форуму «Сікорські читання» нагороджено грамотами та подяками ректорату і профкому університету:

    Нагайка Т.Ю., Лукашевича О.М., Коцура В.В., Горбового О.А., Вовкодав В.О.

    За активну участь у роботі науково-методичної ради університету нагороджено подякою ректорату та профкому університету: Опанасенко Н.І., Черненко Г. М.

    На завершення засідання ректор Віктор Коцур наголосив, що вчені університету роблять вагомий внесок у зміцнення наукового потенціалу України, забезпечують перспективи розвитку ВНЗ на наступні десятиліття. Більшу частину науково-дослідних робіт становлять фундаментальні дослідження, проте великий відсоток належить і прикладним розробкам. Ці чинники дозволять забезпечити підготовку нової генерації національних учительських кадрів, які візьмуть на себе роль провідника нації в процесах навчання й виховання особистості підростаючого покоління як вищої соціальної цінності суспільства.

    Переглядів: 652 | Додав: admingy | Рейтинг: 5.0/1
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz