КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 23.04.2024, 13:07

    Головна » 2012 » Квітень » 5 » Інвестиційна привабливість Київської області
    14:22
    Інвестиційна привабливість Київської області

    3 квітня 2012 р. в ДВНЗ "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди” відбувся круглий стіл "Інвестиційна привабливість Київської області з точки зору європейських інвесторів. Соціальна складова”.

    У роботі заходу взяли участь: керівництво Київської обласної державної адміністрації, Київської обласної ради, представники іноземних дипломатичних представництв акредитованих в Україні, провідних підприємств регіону, вищих навчальних закладів та ЗМІ.

    Київщина має чим привабити іноземних інвесторів, про що свідчать конкретні цифри та факти, які наводили у своїх виступах поважні особи, серед яких перший заступник голови Київської облдержадміністрації Ярослав Москаленко, голова Київської обласної ради Олександр Качний, який розповів про величезний промисловий, економічний, науковий та культурно-історичний потенціал області.

    З проектом видання "The Kiev Times”, якому сприяють кабінет Міністрів України та Східне бюро німецької економіки, ознайомила головний редактор вищезазначеного видання Олена Березовська.

    Про складові інвестиційної стратегії Східного Комітету німецької економіки та конкретні проекти учасники круглого столу почули від виконавчого директора Комітету, радника федерального уряду Німеччини Райнера Лінднера.

    Оцінку інвестиційного клімату в Україні дав радник, повноважний представник Прем’єр-міністра України, президент Інституту стратегічної політики України Анатолій Толстоухов.

    Начальник головного управління економіки Київської облдержадміністрації Володимир Коваль охарактеризував область з погляду інвестиційної привабливості.

    Про внесок Переяслав-Хмельницького державного університету імені Григорія Сковороди в соціально-економічний і культурний розвиток Київщини учасники заходу почули з уст його ректора, доктора історичних наук, професора, дійсного члена НАПН України Віктора Коцура.

    У спілкуванні за круглим столом взяли участь тимчасовий повірений у справах республіки Словенія в України Наташа Прах, директор з розвитку бізнесу ТОВ "ПрасвотерхаусКуперс (Аудит)” Енді Кузіч та інші.

    Під час зустрічі професор Віктор Коцур від імені Вченої ради університету нагородив Олександра Качного найвищою відзнакою навчального закладу – "Медаллю Григорія Сковороди”.

    Ректора нашого ВУЗу того дня було нагороджено почесною грамотою від КОДА та цінним подарунком за вагомий внесок у розвиток освітянської галузі на Київщині.

    У проекті беруть участь представники іноземного бізнесу, української влади, громадськості, вітчизняних підприємців, засобів масової інформації.

    Переглядів: 1015 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz