КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Вересень 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 21:29

    Головна » 2013 » Вересень » 12 » Я першокурсник!
    18:26
    Я першокурсник!

    «Я першокурсник!» - може з впевненістю сказати кожен, хто вступив в цьому році до нашого вузу  і побував на святкуванні Дня першокурсника.12 вересня 2013 року в НЦК «Зустріч» Студентська рада університету організувала найкращу вечірку для новачків  на честь їхнього свята. Святкову програму було складено так, щоб студенти змогли показати свій факультет, себе та  гарно провести час.Розпочалося свято з офіційної частини біля входу в «молодіжку». Кожен факультет представився під оригінальною назвою та озвучив свій девіз, після чого вони дивували глядачів своїми талантами. Факультет педагогіки та психології виділився від інших,    на сцену вийшли троє хлопці на спинах яких була написана абревіатура факультету. Історичний факультет подарував масу позитивних емоцій своїм гумором, яким  дав змогу зрозуміти, що на першому курсі вже є майбутні КВН-щики. Студенти педагогічного факультету показали свій талант до художнього мистецтва, –  за декілька хвилин вони намалювали малюнок,  де було зображено все  що притаманне їхній професії. А  природничо-технологічний факультет  привітав першокурсників цікавим віршем.  Філологічний факультет продемонстрував мистецтво слова,  декламуючи вірш про професію філолога. Факультет фізичного виховання порадував присутніх спортивним танцем та гаслом факультету. Фінансово-гуманітарний факультет показав, що може мати справу не лише з фінансами, а й з жартами.

    Останнім завданням для першокурсників було підготувати танцювальний флеш-моб. Всі факультети прекрасно впоралися із завданням, приємно здивувавши присутніх запальними танцями. На завершення офіційної частини свята з вітальним словом виступив голова Студентської ради університету Максим Іващенко, перерізавши разом із первачками  червону стрічку , запросив всіх до залу.

    В середині  на першокурсників та гостей свята чекала розважальна програма. Для них виступали команди КВН: «3х3», «Контраст» та «Третій поверх». Також були проведені веселі конкурси. Завершенням незабутнього вечора для всіх присутніх була святкова дискотека.

    Переглядів: 582 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz