КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Грудень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 07:14

    Головна » 2014 » Грудень » 26 » Конференція трудового колективу університету за підсумками діяльності в 2014 році
    17:12
    Конференція трудового колективу університету за підсумками діяльності в 2014 році

    24 грудня цього року відбулася конференція трудового колективу Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди.

    Голова профспілкового комітету університету Сергій Закопайло прозвітував про роботу очолюваної ним організації за п’ять останніх років (2010-2014 рр.), детально зосередившись на напрямах її діяльності. Сергій Анатолійович розповів про тісну співпрацю профспілкового комітету університету з усіма його структурними підрозділами. Він зазначив, що в колективі у цілому і в профспілковій організації зокрема склався позитивний, сприятливий морально-психологічний клімат, існує порозуміння й співпраця між керівництвом та профкомом, і ця спільна діяльність спрямована насамперед на розвиток організації, задоволення потреб її працівників.

    У своєму виступі Сергій Закопайло, зокрема, зазначив: «Станом на сьогодні профспілкова організація нашого університету обєднує 3 016 членів, із них 590 — працівники вишу. Головним завданням профспілкового комітету був, є і залишається правовий та соціальний захист членів профспілки. Вирішенню проблем сприяє виконання колективного договору між адміністрацією університету та колективом, який представляє саме профспілка. Особливу увагу профспілковий комітет приділяє дотриманню положень колективного договору. Адміністрація та профспілковий комітет уживають всіх необхідних заходів щодо збереження існуючих і створення нових робочих місць. Встановлено доплату за несприятливі умови праці, суміщення посад, збільшення обсягів виконуваних робіт. Створено фонд преміювання за результатами роботи університету у поточному році. Розмір оплати за проживання в гуртожитку не перевищує розмірів квартплати та плати за комунальні послуги за державними розцінками. Проводиться доплата за вчені звання, наукові ступені коштами університету. Зарплати в закладі, доплати, оздоровчі виплачуються без затримок і в повному обсязі. Слід відзначити належну в цьому напрямі роботу бухгалтерії університету».

    У свою чергу голова ревізійної комісії Людмила Лесик прозвітувала про роботу очолюваної нею комісії. Як зазначила Людмила Олександрівна, у результаті перевірки порушень у роботі профспілкового комітету не виявлено. Звіт ревізійної комісії колектив університету схвалив одноголосно. Із конструктивними пропозиціями і оцінкою роботи профспілкового комітету виступили викладачі університету Анатолій Овсієнко та Володимир Мовчан, аспірант В’ячеслав Редзюк, голова Київської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Анатолій Цикалюк.

    Конференція трудового колективу постановила: 1) роботу первинної профспілкової організації університету за період із 30 листопада 2009 року по 24 грудня 2014 року визнати задовільною; 2) продовжити роботу профспілкової організації і профкому зокрема з реалізації напрямів діяльності університету відповідно до нових вимог часу; 3) забезпечити відстоювання прав членів трудового колективу відповідно до Конституції України та чинного законодавства; 4) сприяти формуванню позитивно-морального психологічного клімату трудового колективу як професорсько-викладацького складу, так і студентства.

    Головою первинної профспілкової організації Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди було переобрано Сергія Закопайла, а його заступником — Михайла Бойка. Обрано також новий склад профспілкового комітету та ревізійну комісію.

    Конференція трудового колективу університету висловила також свою позицію щодо ініційованих Кабінетом Міністрів України змін до Конституції України, Законів України та нормативно-правових актів, які суттєвим чином погіршують позицію освітньої галузі в суспільстві. Щоб мінімізувати всі можливі ризики і виклики, колектив університету вирішив звернутися із відповідним листом до Голови Верховної Ради України. Зі змістом листа трудовий колектив університету ознайомила доктор економічних наук, професор, декан фінансово-гуманітарного факультету Тетяна Боголіб.

    Переглядів: 457 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz