КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Березень 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 23:38

    Головна » 2016 » Березень » 28 » КУБОК ПАМ’ЯТІ ЮРІЯ ЛІЗНЬОВА: СПОРТИВНА ДАНИНА ШАНИ ВЕЛИКОМУ СПОРТСМЕНУ І НАСТАВНИКУ
    14:43
    КУБОК ПАМ’ЯТІ ЮРІЯ ЛІЗНЬОВА: СПОРТИВНА ДАНИНА ШАНИ ВЕЛИКОМУ СПОРТСМЕНУ І НАСТАВНИКУ

    24 березня у великому спортивному залі Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди відбулась фінальна частина 18-го Кубку пам’яті майстра спорту СРСР із греблі на байдарках та каное, в минулому — завідувача однієї з кафедр факультету фізичного виховання та одного з його фундаторів Юрія Михайловича Лізньова.

    Проведенню Кубку пам’яті Юрія Лізньова передували змагання, які протягом двох тижнів щовечора відбувались в стінах нашого університету. У них взяло участь 11 команд, які були поділені на дві групи. Група А представляла 5 команд студентів факультету фізичного виховання, група Б складалась із 6 команд інших факультетів університету та команди викладачів. У кожній групі, за результатами ігор, було визначено переможців, які і змагались 24 березня у фінальній частині Кубку пам’яті Юрія Лізньова, який вже традиційно проводився у вигляді змагань з міні-футболу.

    Відкрилась урочиста частина змагань хвилиною мовчання в пам’ять про колегу та наставника, людину-приклад Юрія Лізньова. Після цього декан факультету фізичного виховання Віктор Куйбіда розповів присутнім про Юрія Михайловича та його великий вклад у розвиток спорту і науки, а також функціонування в нашому університеті факультету фізичного виховання. З вітальним словом до учасників змагань звернулись проректор університету з НПР та учень Юрія Лізньова Валерій Троценко, заслужений працівник фізичної культури, доцент кафедри спортивних ігор Микола Шульга та дружина Юрія Михайловича, майстер спорту міжнародного класу Валентина Лізньова, яка передала всім щирі вітання від своєї родини та побажала кожному з присутніх перемог у спорті та житті. Безпосередньо після цього й розпочались самі змагання.

    Ігри видались емоційними на спортивний азарт, продуктивними на голи та щирими на емоції вболівальників. Із впевненістю можна сказати, що рівень підтримки футболістів не згасав протягом усіх трьох ігор.

    Після завершення всіх ігор присутні зібрались на урочисте нагородження переможців. Найперше, декан факультету фізичного вихованняВіктор Куйбіда подякував усім викладачам та студентам, завдяки допомозі яких змагання з Кубку пам’яті Юрія Лізньова було організовано на належному рівні. Особливу подяку було виголошено студентці ІІ курсу факультету фізичного виховання Нелі Сонько, яка протягом двох тижнів була секретарем змагань та іноді по 6 годин поспіль сиділа в спортивному залі аби не пропустити жодного голу команд. Їй було вручено грамоту та книгу. Далі організатори відзначили кращого воротаря Кубку пам’яті — ним став студент ІІ курсу факультету фізичного вихованняЮрій Коляда. Кращим гравцем Кубку пам’яті Юрія Лізньова в 2016 році було визнано студента IV курсу факультету фізичного вихованняВасиля Савченка. Хлопцям було вручено грамоти, фахову літературу та сувеніри.

    Далі розпочалось нагородження команд-переможців. Оскільки цьогоріч команда викладачів факультету фізичного виховання спільним рішенням вирішила приймати участь у змаганнях, не претендуючи на призове місце (торік, нагадаємо, вона посіла I місце), то місця розподілились наступним чином: ІІІ місце зайняла команда природничо-технологічного факультету, ІІ місце посіли студенти ІV курсу факультету фізичного виховання, а переможцями і володарями Кубку пам’яті Юрія Лізньова в 2016 році стала команда ІІ курсу факультету фізичного виховання. Команди-переможці були нагороджені грамотами, футбольними м’ячами та грошовими преміями.

    Наостанок дружина Юрія Михайловича Лізньова — Валентина Іванівна ще раз подякувала всім за те, що пам’ять про її чоловіка вшановується на такому достойному рівні, побажала всім нових спортивних звершень та перемог.

    Насамкінець хотілося б додати те, про що протягом усіх змагань неодноразово говорилось у виступах і розмовах учасників: не підлягають забуттю ті, хто був для нас прикладом у житті, науці, спорті… Їх справи і спомин про них мають завжди жити в наших серцях. Адже люди живі, доки ми про них пам’ятаємо!

    Переглядів: 365 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz