КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 07:43

    Головна » 2017 » Квітень » 10 » КУБОК РЕКТОРА ЗДОБУЛА КОМАНДА «ЗНАЙОМІ ОБЛИЧЧЯ»
    10:36
    КУБОК РЕКТОРА ЗДОБУЛА КОМАНДА «ЗНАЙОМІ ОБЛИЧЧЯ»

    5 квітня в Переяслав-Хмельницькому педагогічному університеті імені Григорія Сковороди знову лунав щирий та гучний сміх. Адже цього дня відбувся довгоочікуваний фінал КВН «КУБОК РЕКТОРА – 2016-2017 року».

    У фінальному поєдинку зустрілися аж шість команд: «Петрик П’яточкін», «Без прописки» «Обережно, гаряче!», «Зі смаком та ароматом», «Знайомі обличчя» та «Ганкуліч». Гра була досить запеклою, адже між собою змагалися досить сильні команди.

    Гру оцінювало професійне журі – люди, у яких з почуттям гумору все гаразд, а багато з них раніше самі грали в КВК. Почесне журі працювало у такому складі: надійні помічники ректоравишу – Лариса Бутович та Денис Мірошниченко, учасник команди «Лисий і Левада», редактор кубку КВН – Ярослав Головкін, перший заступник голови райдержадміністрації – Юрій Бобровнік та колишній учасник команди «Одна за всіх», директор фізкультурно-оздоровчого комплексу ДОЗ «Славутич» – Валерій Підгурський. Лічильну комісію представляли найкращі математики університету Ірина Кривчук та Анастасія Тимощук.

    Під час запеклої боротьби учасники мали можливість показати свої вміння у таких конкурсах: «Фристайл», тобто вільний стиль, на тему«Все файно», «Біатлон» під назвою «Новини», «Музичний конкурс», «Відеоконкурс», де команди показували короткий трейлер до фільму чи серіалу, який самі і знімали та «Домашнє завдання», що мало кумедну назву «Цирк на дроті».

    Своїми жартами, запальними танцями та веселими сценками команди викликали у глядачів сміх, який переходив у справжній регіт, сльози та шалені овації. Щирий і дружелюбний зал щоразу підтримував новоспечених акторів бурхливими оваціями.

    Всі команди показали надзвичайно високий рівень підготовки. Цього року обрати найкращого було досить важко. Але в кожній грі, фестивалі чи конкурсі є певні переможці. Тому журі оголосило свій вердикт.

    У результаті запеклої боротьби перемогу та кубок ректора виборола команда «Знайомі обличчя», котра набрала 21 бал. Друге місце здобула команда «Петрик П’яточкін» (20,3 бали). Цій команді не вистачило всього 0,7 бали до перемоги. Третє місце посіла команда«Ганкуліч» (17,5); четверте – «Зі смаком та ароматом» (17 балів); п’яте місце дісталося команді «Обережно, гаряче»(16,9) та шосте – «Без прописки» (16, 8 бали).

    Фінальна гра з КВН проходила за спонсорської підтримки ректора університету Віктора Коцура, «вічного студента» Андрія Косьмина, кав’ярні «Еклер», дитячого оздоровчого комплексу «Славутич» та профспілкового комітету університету.

    Також було відзначено і персональні номінації. Відкриттям сезону стала учасниця команди «Обережно, гаряче!» – Тетяна Васіянова. За номінацію «Кращий дебют сезону» нагороджено команду «Обережно, гаряче!». Кращою квн-щицею стала Вікторія Степанчук (команда «Обережно, гаряче!»), а кращим квн-щиком цьогорічної гри визнано Ельдара Долу (команда «Петрик П’яточкін»). У номінації «Актор сезону» перемогу здобув Іван Бакунець (команда «Ганкуліч»). Приз за номінацію «Кращий жарт» отримала команда «ДЦП». Це вперше за історію гри КВН було нагороджено команду, яка не потрапила до фіналу, а грала в першій півфінальній грі.

    Всі команди отримали солодкі подарунки та призи.

    Фінал пройшов дуже яскраво та весело, адже хлопці та дівчата доклали максимум зусиль, щоб гідно закрити сезон КВН 2016-2017 року.

    Після запеклої боротьби квн-щики поділилися враженнями від гри:

    Вікторія Степанчук (учасниця команди «Обережно, гаряче!»):

    - Я дуже задоволена грою. Виступати на одній сцені з КВКщиками, які вже не перший рік борються за кубок, дуже престижно. У моєї команди є 3 номінації. Я дуже пишаюся своїми дівчатами: Анною Шекоян, Юлею Колибабою, Тетяною Васіяновою, Надією Мороз та нашою запрошеною юною зірочкою Ларою Яремою. Також хочу висловити вдячність нашій сценаристці Діані Макаренко та звукооператору Ользі Молоновій за терпіння та дуже вдалу гру. Ми змогли довести, що жіноча команда та гумор можуть бути адекватними та цікавими глядачеві. Думаємо всім за підтримку. Для нас це велика перемога, навіть не зважаючи на те, що ми не переможці фіналу.

    Максим Левченко (учасник команди «Зі смаком та ароматом»):

    – Гра в КВН - це не так легко, як на перший погляд може здатись глядачеві, але в нього безперечно варто грати. Адже не можна передати словами тих відчуттів, коли ти щоразу виходиш на сцену і даруєш людям радість і можливість хоч на кілька годин забути про свої буденні проблеми і турботи та щиро посміятись. Ці моменти дійсно варті тих довгих днів та ночей підготовки, написання жартів та виснажливих репетицій.

    Фінальна гра, особисто мені, очікувано принесла лише неймовірно позитивні враження. Наша команда щиро старались здивувати глядачів, готувала лише найвідбірніші жарти, здебільшого місцевої тематики. Як у нас вийшло - судити глядачеві.

    Ми щиро вітаємо команду "Знайомі обличчя", яка так довго йшла до свого чемпіонства і нарешті отримала свій омріяний Кубок!

    Дмитро Кравченко (учасник команди «Знайомі обличчя»):

    Перемога була по-справжньому напруженою, оскільки всі команди були надзвичайно сильними. Команда «Знайомі обличчя» відіграла свій останній сезон у такому складі. Хочемо подякувати всім редакторам, журі, глядачам за підтримку і віру в нас. Ми довго йшли до перемоги і врешті-решт перемогли!

    Молодим командам наші вітання! Нехай розвиваються рухаються вперед, адже КВН – це фабрика, яка формує універсальні особистості і розвиває в нас кращі якості.

     
    Переглядів: 361 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz