КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Листопад 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 11:11

    Головна » 2011 » Листопад » 9 » КВК- 50!
    18:11
    КВК- 50!

    50 років пройшло з того часу, як 8 листопада 1961 року в ефір телебачення увійшла передача під назвою «КВК». Вперше в історії міжнародний день КВК було відзначено у 2001 році. Ідея свята була запропонована президентом міжнародного клубу КВК  Олександром Масляковим.

    Чорно-біла плівка, на яку записували перші передачі давно змінилась на кольорову, а «клуб веселих та кмітливих» переріс  у рух студентів-веселунів, які не бояться бути смішними, яким саме КВК допоміг розкритися та визначитися у житті. Для них гра стала способом життя!

    Співробітники та студенти університету з нетерпінням чекали 8 листопада. Воно й не дивно,  бо саме цього дня в актовому залі мало відбутися КВН-ШОУ, присвячене 50-річчю улюбленої гри дорослих та малих. Організатори святкової програми, ті хто живуть жартуючи,  команди «Одна на всіх» та «Старе місто» й соціально-гуманітарний відділ університету попрацювали на славу, готуючи програму, адже від святкового шоу не отримав задоволення тільки той, хто не прийшов! «Господар» сцени Андрій Іващенко відразу розпалив публіку своїми феєричними жартами, настроївши глядачів на шоу. Ось увірвались на сцени яскраві й неординарні гравці команди «Старе місто». Вони вразили глядачів неперевершеним гумором, кмітливістю та артистизмом. Відчувався командний дух, оригінальність постановок, художній рівень виконання номерів. Команда «Одна на всіх» підготувала для присутніх свою порцію гумору та жартів. Бурхливі емоції вболівальників, якими був переповнений актовий зал, не втихали протягом усієї гри. Влучні жарти, запальні танці та пісні, не залишали байдужими глядачів у залі. Розігрівали публіку  своїми виступами  гурт «ЕСР», Василь Клименко, Ніна Козачук, танцювальний колектив «Вольтаж». Програма шоу видалася веселою, було море гумору, сатири й критики. Обидві команди продемонстрували високий рівень гри і подарували глядачам гарний настрій та незабутні враження.

    Переглядів: 643 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz