КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Жовтень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 01:04

    Головна » 2017 » Жовтень » 28 » Майбутні фахівці соціальної роботи відвідали Переяслав-Хмельницький міськрайонний центр зайнятості
    14:48
    Майбутні фахівці соціальної роботи відвідали Переяслав-Хмельницький міськрайонний центр зайнятості

    20 вересня 2017 року студенти факультету педагогіки і психології ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» в рамках вивчення дисципліни «Технології соціальної роботи в різних сферах життєдіяльності» відвідали Переяслав-Хмельницький міськрайонний центр зайнятості. Супроводжували студентів завідувач кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи, професор Дмитро Мазоха та доцент кафедри Наталія Янц. Гостей привітно зустріла директор центру Любов Красова.

    У ході ознайомлення зі специфікою та напрямами роботи центру студенти мали змогу взяти участь у такому заході, як «Презентація роботодавця». Для безробітних та шукачів роботи вакансії Державної прикордонної служби України представляв заступник начальника окремого регіонального центру комплектування Державної прикордонної служби України А.О. Харченко. Він ознайомив присутніх зі специфікою роботи, особливостями прийому на службу, перевагами, а також зосередив увагу на соціальних гарантіях, пільгах, розмірі грошового забезпечення, можливості кар'єрного росту. Учасники заходу цікавились умовами праці та розміром грошового забезпечення, знаннями та навичками, деталями прийому на службу. Також студенти нашого вишу відвідали тренінг «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього».

    Після цього Любов Красова ознайомила студентів з особливостями роботи центру зайнятості, розміщенням функціонально-просторових секторів та їх призначенням, послугами, які надаються службою зайнятості особам, що шукають роботу, про стан ринку праці, про особливості працевлаштування молоді в сучасних умовах тощо. Студенти також мали змогу отримати професійні поради від Любов Анріївни щодо свого майбутнього працевлаштування.

    Викладачі та студенти щиро вдячні директору, а також спеціалістам Переяслав-Хмельницького міськрайонного центру зайнятості за можливість побачити процес його діяльності зсередини. Безумовно, такі зустрічі сприяють поглибленню теоретичних знань, глибшому розумінню специфіки майбутньої професії.

    Переглядів: 296 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz