КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Листопад 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 02:19

    Головна » 2012 » Листопад » 23 » Міс університету – 2012
    16:31
    Міс університету – 2012


    22-го листопада в актовій залі університету відбувся щорічний конкурс «Міс університету – 2012», де право називатися найпривабливішою, найкмітливішою, найерудованішою виборювали 14 чарівних претенденток навчального закладу. Метою проведення конкурсу було визначення не лише найгарнішої учасниці, але й залучення молоді університету до творчості, змістовного проведення дозвілля, підвищення загальнолюдської та сценічної культури майбутніх освітян. Незважаючи на те, що в університеті постійно відбуваються цікаві культурно-мистецькі виховні заходи, різноманітні змагання, саме від конкурсу «Міс університету» завжди очікується щось незвичайне і феєричне. Організація і режисура цьогорічного свята, як завжди, виявилися на висоті. Відчувалися нові ідеї, захоплюючий сюжет, оригінальність, втілення певної родзинки. Організаційний комітет доклав чимало зусиль, щоб це дійство відбулося у прекрасній доброзичливій атмосфері. Високопрофесійне журі, а це: Хомич Валерій Феодосійович – перший проректор ДВНЗ, Мірошниченко Денис Анатолійович – помічник ректора ДВНЗ, Павлушко Юрій Іванович – директор ПП «Соснова», Ярмоленко Олег Олександрович – директор ТРК «Альта», Курило Антоніна Миколаївна – начальник відділу культури та туризму Переяслав-Хмельницької міської ради, Бондаренко Наталія Леонідівна – заступник начальника відділу культури, туризму, молоді та спорту Бориспільської міської ради – об’єктивно оцінили таланти та можливості конкурсанток, рівень інтелектуальних здібностей, комунікативність, сценічну майстерність і, звичайно ж, вроду.

    Даний конкурс проводився за підтримки торгового центру «Підсінний», Благодійного фонду «Родина», торгівельної мережі «ДаМур», видавництва «Калина Print», студентської їдальні, магазину «Мобілка», фізкультурно-оздоровчого комплексу «Магніт», нічного клубу «Адреналін», газети «Вісник Переяславщини», громадської організації «Молоді регіони», магазину «Комп’ютер Сервіс», ПП «Соснова», інтернет-видання «Новий погляд», закритого акціонерного товариства «Переяслав-Молпродукт», рекламної агенції «Колібрі», телерадіокомпанії «Альта», охоронної фірми «Легіон-МК».

    Імена переможниць були оголошені в таких номінаціях: першою красунею визнано Романчук Ольгу, їй присвоєно звання найгарнішої дівчини університету «Міс університету – 2012», «ІІ Віце-міс університет – 2012» стала Вовк Мар’яна, «ІІІ Віце-міс університет – 2012» стала Рудінчук Валерія. Також номінації отримали Симончук Тетяна «Міс глядацьких симпатій»,  Ігнатьева Юлія «Міс «Вісник Переяславщини»,  Руденко Яна «Міс-онлайн», за яку проголосувало більше 14 тис. людей.

     Усі учасниці конкурсу, як і планувалося, не залишилися без нагороди. Подарунків від спонсорів заходу у цей вечір було навіть більше, ніж на українських конкурсах краси. Але найкращим подарунком для дівчат, звичайно ж було і залишається велике задоволення від того, що особистим прикладом вони довели, що для кожної жінки дуже важливо бути зажди красивою і впевненою у собі. І цього можна досягти, якщо наполегливо і цілеспрямовано йти до поставленої мети.

    Переглядів: 639 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz