КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Лютий 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 06:57

    Головна » 2013 » Лютий » 19 » МОЛОДЬ ПРИЙМАЄ ЕСТАФЕТУ
    14:51
    МОЛОДЬ ПРИЙМАЄ ЕСТАФЕТУ

    Незабаром закінчення навчального року в школах і випускники мають зробити один із найважливіших у своєму житті кроків, який багато в чому визначить їх подальшу долю, обрати професію.

    У педагогічному університеті імені Григорія Сковороди постійно проводять профорієнтаційну роботу з учнівською молоддю з тим, щоб по закінченні школи переяславські абітурієнти здобували вищу освіту у своєму рідному місті. Саме з цією метою 14 лютого в університеті відбувся круглий стіл «Молодь приймає естафету», організований кафедрою педагогіки і методики дошкільної освіти. Цього дня виш гостинно приймав одинадцятикласників ЗОШ № 1, які мали можливість ознайомитися із матеріально-технічною базою закладу, особливостями його навчального та виховного процесу.

    Організаційний комітет круглого столу на чолі з кандидатом філософських наук, доцентом Тамарою Андреєвою подбав про те, щоб перебування учнів в університеті було насиченим, змістовним та цікавим, а сама екскурсія нікого з них не залишила байдужим.

    У рамках роботи круглого столу школярі побували в читальних залах бібліотеки університету, яка є однією з кращих із-поміж багатьох книгозбірень вишів України. Із неприхованим задоволенням учні також відвідали музей освіти та історії університету. Його завідувачка Світлана Чернецька розповіла про становлення освіти на Переяславщині, ознайомила присутніх з історією вищого навчального закладу і його сьогоденням. Із міжнародними зв’язками університету та можливостями кращих студентів закладу здобувати ступінь магістра у провідних європейських вишах ознайомив учнів керівник відділу міжнародних відносин Сергій Ємельяненко. Також учнів приємно вразили навчальні аудиторії університету, сучасний конференц-зал, красиве оформлення студентської їдальні на музейну тематику.

    На закінчення круглого столу вчитель ЗОШ № 1 Любов Майборода щиро подякувала організаторам за надану можливість школярам ознайомитись з університетом і поринути в бурхливий ритм студентського життя. Любов Михайлівна наголосила, що від правильного, свідомого вибору професії виграє як особистість, так і держава й висловила сподівання, що учні нададуть перевагу навчанню саме в переяславському університеті.

    Переглядів: 494 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz