КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Січень 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 07:47

    Головна » 2013 » Січень » 24 » МУЗИКОТЕРАПІЯ В ДИТЯЧОМУ САДКУ
    18:02
    МУЗИКОТЕРАПІЯ В ДИТЯЧОМУ САДКУ

    23 січня в дитячому садку № 8 «Золотий ключик» відбувся семінар-практикум «Арт-терапевтичний засіб впливу на активізацію у дошкільників усіх видів музичної діяльності» для музичних керівників та вихователів ДНЗ міста.

    Перед присутніми виступила кандидат педагогічних наук, доцент Олена Борисова, яка вже не один рік поспіль плідно співпрацює із «Золотим ключиком». Вона наголосила на цілющих властивостях музики, про які відомо з давніх часів. Науковець, зокрема, зазначила, що в наш час музика стала досить широко використовуватися з метою діагностики та подальшої корекції дитячих страхів, тривожності, конфліктності, під час соціально-педагогічної реабілітації.

    Музичний керівник Наталія Лаврова теж акцентувала увагу присутніх на значенні арт-терапії й, зокрема, музики в навчально-виховному процесі. Наталія Іванівна відмітила, що залучення дошкільнят до різних видів музичної діяльності з використанням прийомів та методів музикотерапії сприяє успішному розвитку їхньої творчої активності. Застосування творчих завдань, ритмічних ігор, сеансів музикотерапії в дитячому садку та вдома стимулює процес внутрішнього самовдосконалення дитини, створює широкі можливості для повноцінного розкриття всіх її потенціалів і відкриває перед нею ще один шлях збагачення її музичного досвіду.

    Колектив дитячого садка № 8 висловлює глибоку вдячність завідувачці закладу Марії Роман та доценту Олені Борисовій за постійне впровадження інноваційних методик і творчий підхід у справі виховання підростаючого покоління.


    Переглядів: 1126 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz