КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Березень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 10:16

    Головна » 2017 » Березень » 31 » НА ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ АБІТУРІЄНТИ ДІЗНАЛИСЯ ПРО ПЕРЕВАГИ НАВЧАННЯ В ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ДЕРЖАВНОМУ ПЕДАГОГІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ІМЕНІ ГР
    10:39
    НА ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ АБІТУРІЄНТИ ДІЗНАЛИСЯ ПРО ПЕРЕВАГИ НАВЧАННЯ В ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ДЕРЖАВНОМУ ПЕДАГОГІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ІМЕНІ ГР

    30 березня Переяслав-Хмельницький педагогічний університет імені Григорія Сковороди гостинно зустрічав своїм майбутніх абітурієнтів. День відкритих дверей – це традиційний щорічний профорієнтаційний захід, у рамках якого абітурієнти мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання в університеті та зробити перший крок до своєї освіти. До університету вкотре завітали амбіційні і талановиті абітурієнти з Київської, Житомирської, Черкаської, Львівської, Хмельницької, Рівненської, Тернопільської, Закарпатської, Вінницької та інших областей, щоб більше дізнатися про його факультети та особливості цьогорічної вступної кампанії.

    Офіційну частину Дня відкритих дверей відкрив ректор вишу Віктор Коцур. Він тепло привітав усіх присутніх і звернув увагу на ряд позитивних досягнень у роботі університету. Про особливості цьогорічної вступної кампанії та основні положення вступу абітурієнтам розповів відповідальний секретар приймальної комісії Василь Якуба. Він, зокрема, зупинився на переліку конкурсних предметів та умовах вступу, а також наголосив, що всю детальну інформацію кожен бажаючий може знайти на офіційному сайті університету. Голова студентського активуБогдан Костирко розкрив особливості студентського життя молоді та розповів про цікаві заходи, які відбуваються в університеті.

    У цей день всі охочі мали змогу детально ознайомитися з правилами прийому до навчального закладу та умовами навчання, подивитися відеофільм про університет, оглянути навчальні кабінети і лабораторії, переглянули виставки творчих робіт та досягнень студентів, взяти участь у різних майстер-класах та ін.

    Гості охоче ділилися своїми враженнями про університет та планами на майбутнє. Ось враження кількох із них:

    Богдан Ємець (м. Переяслав-Хмельницький Київська область):

    Вже через декілька місяців закінчую навчання в Переяслав-Хмельницькому професійно-технічному училищі. Планую далі здобувати вищу освіту. Коли дізнався, що в Переяслав-Хмельницькому виші проходитиме День відкритих дверей, вирішив обов’язково відвідати, щоб побачити яке життя в університеті. Найбільше вражає те, що університет компактний, знаходиться в затишному місті. Сподобався дизайн, сучасний ремонт, аудиторії, привітні викладачі. Відразу відчувається, що в ньому панує затишна і приємна атмосфера. На який факультет буду подавати документи ще остаточно не вирішив, але вже поставив перед собою мету, що буду навчатися в цьому навчальному закладі.

    Ірина Загребельна (м. Чорнобай Черкаська область):

    - Про Переяслав-Хмельницький університет знала дуже давно, адже в ньому навчаються багато моїх друзів на різних факультетах. Спілкуючись з ними, завжди чула лише позитивні відгуки як про викладачів, так і про навчальний процес. Тому немає сумнівів – документи буду подавати до цього вишу. Думаю, що цей університет зможе задовольнити мої потреби і дати мені додаткові знання та гарну практику.

    Анастасія Каджос (Ржищівський гуманітарний коледж):

    Переяслав-Хмельницький університет імені Григорія Сковороди, можна сказати, сам прийшов до мене. Одного дня працівники цього вищого навчального закладу завітали до нашого коледжу і розповіли про всі принади навчання в університеті. Мені сподобалось усе, про що вони розповіли. Очі відразу загорілися. І ось сьогодні я тут – на Дні відкритих дверей.На власні очі побачила навчальний заклад, подивилася на гуртожитки, пройшлася корпусами. Дуже подобається те, що сам університет розташований у затишному, мальовничому місті. Відразу відчувається, що в університеті працює солідний професорсько-викладацький склад, який, впевнена, гарантуватиме міцні і грунтовні знання. Обрала факультет педагогіки і психології.

    Віталій Дем’яненко (м. Переяслав-Хмельницький):

    - Про педагогічний університет імені Григорія Сковороди знав із самого дитинства, адже я проживаю в цьому місті. Вдома зайшов на сайт вишу й ще раз усе перечитав та остаточно переконався у тому, що буду подавати документи саме до цього вищого навчального закладу на спеціальність «Дошкільна освіта». Вважаю, що це чудовий заклад.Для реалізації студента тут є величезні можливості, залишається лише додати власного бажання.

    Вікторія Шевченко (м. Бережани Тернопільська область):

    - Цей університет порекомендувала мені моя подруга, яка тут навчається. Тому вирішила завітати на День відкритих дверей. Перше, що побачила: привітних людей, які доброзичливо все пояснюють, розказують про всі деталі. Сам університет справляє гарне враження. Такий великий і просторий. Новенькі меблі, чисто. Виступи викладачів були інформативними. Вони дали чіткі відповіді на питання, що цікавили, і допомогли розібратися з усіма нюансами вступної кампанії. Зокрема, привабила можливість участі у конференціях, що організовуються як на базі університету, так і в інших наукових та навчальних закладах, а також поза межами України. Мрію сюди вступити на фінансово-гуманітарний факультет і докладатиму усіх зусиль, щоб моя мрія здійснилася.

    Ірина Капітальчук та Владислава Перчук (с. Стовп’яги Переяслав-Хмельницький район):

    - Наші вчителі та друзі, які вже тут навчаються завжди відгукувалися позитивно про цей вищий навчальний заклад. Тому зраділи можливості побачити його на власні очі. Коли їхали сюди, то навіть не очікували такої яскравої та теплої зустрічі. Приємно, що викладачі піклуються про наше майбутнє.

    З перших хвилин перебування в ньому він нас зачарував.Плануємо подавати документи саме до Переяслав-Хмельницького університету імені Григорія Сковороди на факультет педагогіки та психології, щоб стати частинкою його великої сім’ї.

     
    Переглядів: 333 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz