КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 05:24

    Головна » 2015 » Травень » 15 » НА КОНФЕРЕНЦІЇ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ БУЛО ОБРАНО ДЕЛЕГАТІВ НА ПЕРШИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ З’ЇЗД ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ДЕРЖАВНОЇ ФОРМИ ВЛАСНОСТІ
    15:29
    НА КОНФЕРЕНЦІЇ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ БУЛО ОБРАНО ДЕЛЕГАТІВ НА ПЕРШИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ З’ЇЗД ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ДЕРЖАВНОЇ ФОРМИ ВЛАСНОСТІ

    Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» утворюється Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти (надалі — Нацагентство) у складі двадцяти п’яти членів, дев’ять з яких обираються з’їздом з числа представників вищих навчальних закладів України державної форми власності. Для підготовки і проведення всеукраїнського з’їзду представників вищих навчальних закладів державної форми власності ініціативною групою з числа керівників ВНЗ різних регіонів країни 16 квітня 2015 року утворений Організаційний комітет. Делегати на з’їзд обираються конференцією (загальними зборами) трудового колективу вищого навчального закладу державної форми власності, що має статус юридичної особи, відповідно до Статусу. Від кожного вищого навчального закладу державної форми власності, що має статус юридичної особи, для участі у З’їзді обираються по три делегати  від університетів, академій, інститутів.

    14 травня 2015 року в приміщенні актової зали ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» відбулася конференція трудового колективу університету.

    Повістка денна:

    1. Про обрання делегатів на Перший Всеукраїнський з’їзд вищих навчальних закладів державної форми власності.
    2. Прийняття додатків до Колективного договору на 2014-2016 роки.

    По першому питанню виступив ректор Віктор Коцурперший проректор Валерій Хомич, заступник голови первинної профспілкової організації Михайло Бойко.

     Михайло Бойко запропонував висунути делегатами на Перший всеукраїнський з’їзд вищих навчальних закладів державної форми власності ректора Віктора Коцура, завідувача навчальним відділом Анатолія Брехунця та завідувача профкому Сергія Закопайла. Їхні кандидатури були підтримані одноголосно. Ці особи будуть представляти наш університет на Першому всеукраїнському з’їзді вищих навчальних закладів державної форми власності. А витяг із засідання конференції трудового колективу до 19 травня 2015 року буде направлено до організаційного комітету з’їзду.

    По другому питанню на конференції трудового колективу було прийнято зміни до Додатку 4 до колективного договору та «Положення про витрати коштів профспілкового бюджету». Внесені доповнення до пункту №9 Додатку № 2 колективного договору «Угоди з охорони праці».

    Переглядів: 470 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz