КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Жовтень 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 19:07

    Головна » 2015 » Жовтень » 26 » НА СЦЕНІ ВИШУ ЗАПАЛИЛИСЬ НОВІ АРТИСТИЧНІ ЗІРОЧКИ
    12:46
    НА СЦЕНІ ВИШУ ЗАПАЛИЛИСЬ НОВІ АРТИСТИЧНІ ЗІРОЧКИ

    .

    Традиційний захід «Дебют першокурсника»  є важливою подією у Переяслав-Хмельницькому педагогічному університеті імені Григорія Сковороди. Він проводиться задля підтримки й адаптації студентства в дружній колектив університету. Щойно переступивши поріг омріяного навчального закладу, кожен першокурсник має можливість показати не тільки свої знання та ерудицію, але й проявити свої творчі здібності.

    Цьогорічний «Дебют першокурсника» проходив у два етапи. 21 жовтня продемонструвати свої таланти випала нагода студентам факультету фізичного виховання, фінансово-гуманітарного факультету, педагогічного та історичного факультетів. 22 жовтня – студентам філологічного і природничо-технологічно факультетів, та факультету педагогіки та психології.

    У цьому році до нашого навчального закладу вступило багато талановитих студентів. На фестивалі студентської творчості було  представлено безліч  вокальних і танцювальних номерів, декламування віршів. Порадували глядачів своїм іскрометним гумором і майбутні КВН-щики. Особливе враження справили номери, в яких студенти-першокурсники виявили  майже віртуозне володіння музичними інструментами – фортепіано, скрипкою, гітарою, акордеоном.

    Найбільш яскравою та оригінальною стала хореографія. Виступи нових створених танцювальних колективів усіх факультетів не залишили байдужими глядачів у залі та викликали шалені оплески.

    Своїм чарівним співом зачарували глядачів Олександра Чумичка, Азубікє Чіджоке (факультет фізичного виховання),Валентина Зінчук (фінансово-гуманітарний факультет) Анастасія Петрова, Вікторія Чорнуха, Марія Ластовецька, Лілія Федіна (педагогічний факультет), Вікторія Сабов (природничо-технологічний факультет), Олеся Гутор, Дарина Мохненко,Світлана Ярошевич, Лілія Онишків з танцювальним дуетом у складі Марини Новік та Влада Соловйова, Тетяна Гребіневич(філологічний факультет), Вікторія Кононенко, Наталії Лис (факультет педагогіки та психології) та інші.

    Представниця факультету педагогіки та психології Софія Кривошейна зачарувала усіх східним танцем. Також свої хореографічні вміння демонстрували  танцювальний колектив «POWER» (історичний факультет), Анна Тихоступ (факультет фізичного виховання), представниця факультету педагогіки та психології Руслана Чижевська та інші танцівники факультетів.

    Не обійшлося на показі талантів і без ліричної поезії. Свої вміння декламувати вірші показали Катерина Кулікова(педагогічний факультет) і Дарина Мельник (філологічний факультет).

    Море позитивного настрою подарували глядачам команди КВН фінансово-гуманітарного факультету «Гоп-Стоп», природничо-технологічного факультету «Чарівні україночки», філологічного факультету  «Всі блондинки і одна крашена», історичного факультету «Зроблено в Україні».

    Особливе враження справили номери, в яких студенти-першокурсники виявили володіння музичними інструментами.Цього року глядачі насолоджувалися чудовими мелодіями грі на піаніно у виконанні студента філологічного факультету Влада Соловйова, грі на акордеоні у виконанні представника педагогічного факультету Юрія Сіки, грі на роялі та скрипці у виконанні дівчаток факультету фізичного виховання – Вікторії Безчастної та Анжеліки Пагер, грі на гітарі у виконанні Віталія Гавришенка (факультет фізичного виховання) і  Вадима Мельника (історичний факультет) та грі на саксофоні у виконанніРуслана Костенка (фінансово-гуманітарний факультет).

    Досить оригінально розпочав дебют першокурсників історичний факультет. Вони представили свій виступ у  вигляді фільму з 80-х років «Назад у майбутнє». За сценарієм головні герої летять у майбутнє і прилітають саме на «Дебют першокурсника» на якому показують свої таланти студенти. В образі головного героя фільму Марті Маклая виступив Максим Левченко, який подарував на останок усім присутнім пісню «Я вчуся в ПХДПУ».

    Про  дебют ще кажуть: як себе покажеш, так тебе і запам’ятають. І дійсно, для учасників це величезний шанс здобути першу славу та бути поміченими керівниками художньої самодіяльності. Без сумніву, у серці кожного назавжди залишається  згадка про той день, коли вперше його ім’я лунало зі сцени вишу, в день «Дебюту першокурсника».

                        Ольга Науменко,

                        фахівець редакційно-видавничого відділу університету 

     

    Переглядів: 470 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz