КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Жовтень 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 09:30

    Головна » 2015 » Жовтень » 29 » НАШ УНІВЕРСИТЕТ — ФЛАГМАН ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ ТА НАУКИ
    12:57
    НАШ УНІВЕРСИТЕТ — ФЛАГМАН ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ ТА НАУКИ

     

    Вибираючи професію,

    мислити потрібно про майбутнє,

    але діяти — в сьогоденні

    20-22 жовтня цього року в Київському палаці дітей та юнацтва відбулася VII Міжнародна виставка-форум «Інноватика в сучасній освіті — 2015» та II Міжнародна виставка “WorldEdu — 2015”. Це масштабний комплексний захід, який щорічно проходить в Україні з 2009 року та створює можливості для представлення інноваційних педагогічних розробок, обміну досвідом та ідеями між компаніями, закладами й установами різного рівня, що працюють в галузі освіти.

    Цьогоріч у виставці взяло участь 578 національних вищих, професійно-технічних, загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, закладів післядипломної педагогічної освіти, наукових установ, підприємств, що презентують технічне обладнання та освітні програми, а також понад 20 закладів освіти і освітніх агенцій із Канади, США, Великої Британії, Польщі, Словаччини, Чехії, Франції та інших країн. Крім того, у рамках роботи виставки-форуму були запропоновані програми навчання в Україні та за кордоном, організовані майстер-класи та лотереї для відвідувачів, відбувся ряд конференцій, семінарів, презентацій, під час яких провідні педагоги та науковці із різних держав мали можливість обмінятися передовим досвідом.

    Від імені Міністра освіти і науки України Сергія Квіта учасників та гостей форуму привітала директор Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України Наталія В’яткіна. Також до привітання долучилися президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень та директор департаменту професійно-технічної освіти МОН України В’ячеслав Супрун.

    Традиційно делегація Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди презентувала на виставці досягнення вишу відразу у декількох номінаціях. Поділитися актуальними напрацюваннями, практикою впровадження інноваційних освітніх проектів, гідно представити рідний виш на міжнародному рівні —  такі серйозні завдання стояли перед делегацією нашого університету. І учасники делегації гідно виконали це завдання. Про свої враження від участі у виставці розповів керівник відділу інформаційних технологій університету Василь Якуба:

    —     Наш вищий навчальний заклад представив цікаву експозицію та обширну інформацію про свою діяльність. У своїх відгуках відвідувачі відзначили практичну значущість представлених на виставці науково-практичних розробок, підручників, посібників, методичних матеріалів та монографій. Надзвичайно приємно, що здобутки колективу Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди привернули неабияку увагу відвідувачів, а його професіоналізм був гідно оцінений організаторами виставки. Так, наш виш отримав відзнаку«Видатні науково-практичні досягнення в освіті»у номінації «Електронний освітній ресурс»за створення електронної бібліотеки університету та два дипломи Лауреата конкурсу І ступеня у номінаціях «Інновації у розвитку науково-дослідної співпраці з міжнародними науковими спільнотами, установами та закордонними закладами освіти», «Інновації у діяльності закладів освіти з підтримки молодих науковців, талановитих студентів, учнів».

    Учасники делегації Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди обмінялися з представниками інших вищих навчальних закладів досвідом, визначили пріоритети модернізації вищої освіти та окреслили шляхи власного подальшого розвитку. Робота VII Міжнародної виставки-форуму «Інноватика в сучасній освіті — 2015» пройшла у сприятливій атмосфері, відкрила безмежний простір для плідного обміну думками, оригінальними ідеями, творчими здобутками та подальшого удосконалення системи національної освіти. Участь у таких заходах допомагає визначати подальші кроки інноваційної діяльності нашого вищого навчального закладу. Інновації для Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди стали сутністю практичних реформ, що здійснюються у виші, гарантією високоякісних змін на шляху до формування конкурентоспроможного покоління, професійної компетентності та духовного розвитку студентів.

    Сергій Зражевський,

    фахівець редакційно-видавничого відділу університету

     

    Переглядів: 491 | Додав: admingy | Рейтинг: 5.0/1
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz