КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Жовтень 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 22:30

    Головна » 2012 » Жовтень » 25 » Незабутня подорож до дивовижної «Олександрії»
    16:43
    Незабутня подорож до дивовижної «Олександрії»


    24 жовтня цього року студенти нашого університету побували на екскурсії у дендрологічному парку «Олександрія», що розташований у м. Біла Церква.

    Поїздка була організована соціально-гуманітарним відділом за підтримки ректорату. Головною метою даної акції було відзначити студентів-активістів вишу, тому до групи екскурсантів ввійшли члени волонтерського загону «Милосердя», що близько року активно працює у нашому закладі, а також студенти тих факультетів, котрі отримали призові місця в таких акціях як конкурс стіннівок, присвячених Дню перемоги, конкурс квітів та декоративно-ужиткового мистецтва та виставка-ярмарок української народної кухні, що проходила в межах святкування Дня козаччини.

    Варто відмітити, що поїздка до парку «Олександрія» була обрана не випадково. Протягом квітня 2012 року, підтримуючи оголошений газетою «Вісті Київщини» проект «7 чудес Київщини», члени краєзнавчо-туристичного клубу «Борисфен», що діє при музеї освіти та історії університету, провели опитування серед викладачів і студентів нашого закладу. Згідно даного опитування, дендрологічний парк «Олександрія» отримав почесне ІV місце. Із даного приводу варто зазначити, що ІV місце даний парк отримав не тому, що він не вартий найвищих рейтингів, просто наші викладачі та студенти виявили патріотизм і перші три місця віддали культурним пам’яткам м. Переяслава-Хмельницького.

    На завершення хотілося б сказати, що студентські роки — це прекрасні роки юності, тож проведіть їх із користю та цікаво!

     

    Переглядів: 495 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz