КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Березень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 11:51

    Головна » 2017 » Березень » 21 » ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ГРИГОРІЯ СКОВОРОДИ ЗДОБУВ ГРАН-ПРІ ТА ЗОЛОТУ МЕДАЛЬ НА VIII МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ «СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ О
    10:47
    ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ГРИГОРІЯ СКОВОРОДИ ЗДОБУВ ГРАН-ПРІ ТА ЗОЛОТУ МЕДАЛЬ НА VIII МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ «СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ О

    Державний вищий навчальний заклад «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» постійно бере участь у різних освітянських виставках, як всеукраїнських, так і міжнародних, участь в яких дозволяєпрезентувати сучасні досягнення освітянської практики, творчі здобутки нашого педагогічного колективу і науковців в інноваційній модернізації галузі освіти, здійснювати обмін досвідом між фахівцями освітньої галузі різних країн, що в подальшому є поштовхом до народження нових ідей з питань розвитку міжкультурного освітнього діалогу.

    Так, 16-18 березня наш університет презентував свої здобутки на VIIIМіжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та П′ятій Міжнародній виставці освіти за кордоном «World Edu», де представляли себе найкращі навчальні та наукові установи; закордонні навчальні заклади, міжнародні освітні агенції, представництва; загальноосвітні, дошкільні та позашкільні заклади освіти, обласні та міські управління (департаменти) освіти; професійно-технічні навчальні заклади та науково-методичні центри професійно-технічної освіти; виробники та постачальники засобів навчання, проектів, програм і рішень для галузі освіти, фонди, асоціації, видавництва, освітні портали.

    Організаторами головної події освітньої галузі України стали компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України й Національної академії педагогічних наук України.

    Привітання учасникам, організаторам і гостям надіслала міністр освіти і науки України Лілія Гриневич. Голова підкомітету з питань освіти Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Тарас Кремінь зачитав вітальне слово від Голови Верховної Ради України Андрія Парубія. Про необхідність презентувати високоякісну національну українську освіту зазначив у виступі народний депутат України Віталій Курило.

    На активній участі у виставкових заходах науковців Національної академії педагогічних наук України наголосив президент НАПН України Василь Кремень. За його словами, Восьма Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» має стати великою подією в освітньому житті країни, привернувши увагу всього суспільства, держави, нації до ролі освіти у творенні майбутнього України. Ми повинні орієнтуватися на наші найкращі навчальні заклади, шанувати найкращих освітян і їхній досвід, який сприятиме появі нового покоління конкурентоспроможних ефективних і успішних фахівців для побудови сильної держави.

    Цьогоріч на заході були представлені близько 796 учасників із 25 регіонів України та 14 країн світу: Польщі, Австрії, Німеччини, Швейцарії, США, Болгарії, Чехії, Литви, Молдови, Грузії, Словаччини, Румунії, Угорщини і Китаю.

    У рамках виставки було проведено ряд науково-практичних конференцій, семінарів, презентацій, майстер-класів. Викладачами та студентами педагогічного факультету Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди проведено майстер-класи із писанкарства, ліпки. Колектив соціально-гуманітарного відділу підготував концертні номери, якими зачаровував усіх присутніх під час заходу.

    Високі досягнення колективу нашого університету на цій виставці були відзначені низкою нагород. Зокрема, Переяслав-Хмельницький педагогічний університет імені Григорія Сковороди виборов Гран-Прі у номінації «Лідер Міжнародної діяльності» та нагороджений Золотою медаллю у конкурсіз тематичних номінацій «Корекційно-розвивальні технології в освіті дітей і молоді з особливими потребами».

    Ректор університету, професор Віктор Петрович Коцур був нагороджений почесною грамотою за плідну організаторську і творчу роботу з удосконалення навчально-виховного процесу в національній системі освіти України.

    Також дипломами було нагороджено ряд викладачів та співробітників університету.

    Щиро вітаємо педагогічний колектив вишу з цією подією та бажаємо нових перемог і здобутків на освітянській ниві.

     
    Переглядів: 296 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz