КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Листопад 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 22:19

    Головна » 2016 » Листопад » 24 » ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ВІДЗНАЧИВ ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ З ГУБЕРНАТОРОМ КИЇВЩИНИ ОЛЕКСАНДРОМ ГОРГАНОМ
    12:50
    ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ВІДЗНАЧИВ ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ З ГУБЕРНАТОРОМ КИЇВЩИНИ ОЛЕКСАНДРОМ ГОРГАНОМ

    З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи України в Переяслав-Хмельницькому педагогічному університеті імені Григорія Сковороди відбулися урочистості, у яких взяв участь голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган.

    В урочистостях взяли також участь ректор вишу Віктор Коцур, начальник управління культури, національностей та релігій Київської обласної державної адміністрації Ігор Подолянець, міський голова Переяслава-Хмельницького Тарас Костін, голова Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Андрій Пряхін, голова Переяслав-Хмельницької районної ради Петро Качкалда, професорсько-викладацький склад, студенти вишу та гості міста.

      Відкриття урочистого заходу з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи розпочалося з Державного Гімну України та вшанування хвилиною мовчання Героїв Майдану і воїнів АТО.

    З вітальним словом до присутніх звернувся Голова Київської обласної держадміністрації Олександр Горган, який передав вітання від Президента України Петра Порошенка, а також у своєму виступі зазначив:

    -  Сьогоднішнє свято вимагає від нас пам’ятати про тих, хто пожертвував своїм життям, продемонструвавши приклад Гідності та Свободи. Але водночас це свято є дуже особистим, особливо для тих, хто навчає інших в житті добру, правді і честі. Не можна переоцінити значення вчителя, педагога, провідника. Саме від цих людей залежить все: якою буде країна, яким буде суспільство, з яким темпом і наскільки успішно країна зможе здійнятись з колін.

    Губернатор Київщини зауважив, що сьогодні багато хто навіть не уявляє, в якій складній ситуації знаходиться країна. І це не лише тому, що йде війна, що в занепаді економіка. За його словами, більш страшною є та обставина, що переважна більшість людей відчувають самотність, що вони ніби кинуті на призволяще. Тому дуже важливою назвав роль вчителів, якими вже незабаром стануть переяславські студенти.

    Олександр Горган з приємністю наголосив, що місто Переяслав-Хмельницький – це столиця триатлону. Саме на базі Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди тренуються майбутні переможці. Тому Олександр Любомирович висловив віру в те, що місто буде впевненим лідером в частині формування нової генерації українських педагогів.

    З нагоди Дня Гідності та Свободи України з вітальним словом до гостей звернувся ректора вишу Віктор Коцур:

    - Сьогоднішнє свято наповнене і радощами і трагічними подіями. Революція Гідності продовжується та переможе тоді, коли ми звільнимо Крим і Донбас, успішно завершаться економічні реформи і українці відчують себе щасливими. Бажаю кожному віри в себе, ніколи не розчаровуватися, завжди вірити в те, що ми своїми силами зможемо побудувати свою державу.

    В цей важливий для кожного день вітання прозвучали від міського голови Тараса Костіна, голови Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Андрія Пряхіна, викладача університету, учасника Революції Гідності Віталія Коцура.

    Під час урочистостей медалями Національної академії педагогічних наук України і цінними сувенірами до Дня Гідності та Свободи було нагороджено студентів університету, які брали участь у Революції Гідності та зоні проведення антитерористичної операції: Павла Мельника,Петра ШиховаВадима Кононенка (студентів історичного факультету), Михайла Чубінашвілі – молодшого лейтенанта Повітряних сил Збройних сил України, Леоніда Хмелькова – «українського кіборга», бійця 95 аеромобільної бригади, оборонця Донецького летовища, Дениса Овсієнка – бійця 72 механізованої бригади Сухопутних військ Збройних сил України, танкіста. 

    Приємним подарунком для усіх стали виступи Київської муніципальної академічної чоловічої капели імені Л. Ревуцького, які зачарували усіх своїми музичними творами, народних артистів України Петра Петриченка і Тетяни Горобець, які подарували глядачам свої чудові пісні про Україну, а також аматорів вишу.

    Переглядів: 303 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz