КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Вересень 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 14:04

    Головна » 2012 » Вересень » 24 » Першість університету зі спортивного туризму
    20:36
    Першість університету зі спортивного туризму

    Указом Президента від 21 вересня 1998 року було встановлено, що 27 вересня в Україні щорічно відзначатиметься День туризму. Всесвітній день туризму традиційно святкують вже 30 років поспіль, проводячи в цей день спеціальні злети, фестивалі та змагання. Це свято для кожного, хто хоч раз відчував себе мандрівником, вибравшись із щоденної метушні на берег річки, в ліс, на поле та інші місця, якими так багата наша Земля. Турист – це людина, яка прагне глибше пізнати світ. Навіть звичайний виїзд на природу, в далечінь від буденності, для багатьох людей може стати туристичною подорожжю.

    Щороку факультет фізичного виховання напередодні святкування Міжнародного дня туризму проводить першість університету зі спортивного туризму. Цей рік не став винятком. Майданчиком для них було обрано базу "Переяславль”. Змагання проходили з метою популяризації спортивного туризму серед студентів, виявлення кращих спортсменів для участі в обласних змаганнях, пропаганди здорового способу життя. Програма складалася з двох основних частин: спортивної та конкурсної. До спортивної частини входили такі види: техніка пішохідного туризму ("Смуга перешкод”), техніка велосипедного туризму ("Фігурне водіння велосипедом”), техніка водного туризму ("Слалом”). До конкурсної частини – конкурс таборів, конкурс кухарів, в’язання вузлів, конкурс риболовів, конкурс грибників, конкурс художньої самодіяльності. Згідно з положенням про проведення першості університету зі спортивного туризму напередодні від кожного курсу була сформована команда в складі 22 чоловік. Усі конкурси відбувалися одночасно. Група СПУ (група спортивного педагогічного удосконалення) допомагала контролювати всі види спортивного туризму на дистанціях. Після змагань місця розподілилися таким чином: в техніці водного туризму "Слалом” 1 місце здобула команда третього курсу географів; у техніці велосипедного туризму "Фігурне водіння велосипедом” перше місце серед чоловіків дісталось четвертокурснику факультету фізичного виховання Сергію Голосію. Загальнокомандне місце вибороли четвертокурсники вище названого факультету. У техніці пішохідного туризму "Смуга перешкод” перемогла команда 3 курсу географів. В конкурсній програмі переможцями стали: конкурс таборів – 1 курс фізфаку, конкурс кухарів – 4 курс фізфаку, рибалок – 3 курс географи, переможцями в художній самодіяльності другокурсники географи.

    Переможців змагань було нагороджено грамотами та цінними подарунками. Учасники, їхні наставники та судді отримали від заходу не лише спортивне, а й естетичне задоволення. Проведення змагань на високому організаційному та спортивно-технічному рівні стало можливим завдяки зусиллям спортивного клубу, профспілкового комітету університету та кафедри спортивних ігор, спортивних дисциплін та туризму.

    Переглядів: 484 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz