КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Грудень 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 11:21

    Головна » 2015 » Грудень » 31 » ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ДОРОГІ СТУДЕНТИ!
    15:52
    ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ДОРОГІ СТУДЕНТИ!

    .

    Сердечно вітаємо Вас зі світлими та радісними святами — Новим 2016 роком та Різдвом Христовим!

    Уже стає історією 2015 рік, який буде вписаний в історію нашого університету як важливий етап поступального розвитку, міжнародної інтеграції, розширення плідної співпраці з освітніми і науковими установами та організаціями.

    Хочемо подякувати, в першу чергу, всьому багаточисельному студентсько-викладацькому колективу університету, усім новаторам та ентузіастам, людям, закоханим у свою справу, які впродовж року плідно працювали, наполегливо крокуючи до своєї мети.

    Упевнені, що душу кожного з Вас зігрівають спогади про радісні та приємні події, багато з яких пов’язані з навчанням, трудовою діяльністю, з улюбленим університетом, із близькими людьми, заради яких Ви щоденно здійснювали маленький подвиг, про яких хвилювалися і піклувалися, з якими ділилися своїми знаннями та життєвою мудрістю. Рік, що минає, був успішним завдяки Вашим знанням і досвіду, терпінню та взаємодопомозі, вмінню працювати в команді, повазі один до одного і відданості спільній справі!

    Ми впевнено продовжуємо рух уперед. Цей шлях ніколи не буває простим, проте, глибоко переконані, що результати нашої з Вами щоденної праці стануть надійним фундаментом для подальшого розвитку Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди.

    Новорічні свята — це завжди новий, незвіданий крок у майбутнє, час нових можливостей та здійснення бажань, і ми щиро віримо, що усі сумні моменти залишаться у минулому, а найкращі й найприємніші спогади зігріватимуть Вашу душу протягом усього наступного 2016 року. У новому році на нас чекають нові виклики і, звісно, нові звершення. Впевнені, ми успішно впораємося з усіма завданнями, які ставитиме перед нами життя.

    У 2016 році Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університету імені Григорія Сковороди виповниться 30 років. Багаті освітянські традиції Переяславщини нині збагачує і примножує в університеті нове покоління вчених-педагогів. Як результат, за різноманітними освітніми рейтингами наш виш — серед  кращих українських педагогічних вищих навчальних закладів.

    Наступний ювілей нашої Alma-mater повинен надати відчутного імпульсу в її подальшій розбудові, підвищенні рівня всього навчально-виховного процесу, докорінному поліпшенні результативності науково-дослідницької діяльності.

    Бажаємо зустріти Новий Рік та Різдво Христове у піднесеному настрої, зі світлими помислами, оптимізмом, добрими сподіваннями, з вірою у свої сили. Нехай Новий 2016 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги. Нехай вистачить усім нам наснаги втілити в життя все задумане! Бажаємо нових вагомих успіхів у Вашій благородній справі — патріотичному, духовному і громадянському вихованні студентської молоді, підготовці фахівців на рівні сучасних вимог в ім’я процвітання України. Віримо, що на цьому шляху кожний із Вас зуміє розкрити свої здібності, таланти і чесноти, втілити мрії у життя. Переконані, що Ваші серця завжди будуть сповнені щирої любові до рідної землі, а набуті знання й уміння Ви вміло застосуєте на благо університету та української держави.

    Справжнього людського щастя, успіхів і мирного неба усім Вам у Новому, 2016 році!

     

    Переглядів: 363 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz