КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 18:29

    Головна » 2016 » Квітень » 5 » СМІЄМОСЬ – ЗНАЧИТЬ, НЕ ЗДАЄМОСЬ!
    14:51
    СМІЄМОСЬ – ЗНАЧИТЬ, НЕ ЗДАЄМОСЬ!

    У Міжнародний день сміху 1 квітня в стінах Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди відбулося справжнє свято сміху та веселощів – довгоочікуваний фінал КВК «КУБОК РЕКТОРА 2015-2016». Чемпіонат КВК проходив за спонсорської підтримки ректора вишу Віктора Коцура, торговельного центру «Підсінний», ресторану «Леонтій» та дитячого оздоровчого комплексу «Славутич».

    І ось звучать фанфари, приглушене світло – на сцені ведучий Андрій Іващенко і його дзвінке гасло усім командам: «Ні пуху, ні пера» – гра розпочалась.

    Традиційно, дійство відкрилося з представлення членів вельмишановного журі, до складу якого увійшли помічники ректора Лариса Бутович і Денис Мірошніченкопочесний голова студентського бюро університету, учасник команди «Хрещені діти» Андрій Дейнеко,кращий актор і учасник команди «Студентський формат» Максим Пушнядворазовий переможець Кубку ПХДПУ (2012, 2013 роки) у складі команди «Студентський формат», учасник команд «Старе місто», «Студентський формат» Юрій Богдан, та учасник команди «Одна на всіх» Валерій Підгурський

    У фінальному поєдинку зустрілися чотири команди: «Зі смаком та ароматом», «Без прописки», «Любіма команда наших мам» та «Знайомі обличчя». Гра була досить напруженою, адже зібралися найсильніші. І метою кожної команди було отримати головний приз — «Кубок ректора».

    У фінальній грі найвеселіші та найкмітливіші змагалися у таких конкурсах: «Фристайл»,який мав тему«На своїй хвилі»«Музична розминка»«Біатлон»«Відеоконкурс» та тему «Переяслав – місто контрастів»«Стем із членом журі» та «Домашнє завдання». Протягом всієї гри команди дивували глядачів веселими мініатюрами та гострими жартами.

    У результаті запеклої боротьби кубок ректора виборола команда «Без прописки», яка у затятій боротьбі набрала 25,9 балів. Друге місце здобула «Любіма команда наших мам» (25,33 бали), третє – «Знайомі обличчя» (23,63 бали), а четверте дісталося команді «Зі смаком та ароматом» (20,73 бали).

    Також було відзначено і персональні номінації. Приз за номінацію «Кращий КВН-щик сезону» отримав Ярослав Головкін («Любіма команда наших мам»). Кращою КВН-щицею сезону стала Юлія Потакова («Без прописки»). За номінацію «Кращий жарт» нагородженоМаксима Левченка (команда «Зі смаком та ароматом»). У номінації «Флагман гумору» перемогу здобула «Любіма команда наших мам».«Відкриття сезону» став Ельдар Дола (команда «Без прописки»).

    Гра пройшла дуже яскраво, та весело, хлопці та дівчата доклали максимум зусиль, щоб гідно закрити сезон КВН 2015-2016 рр. Журі та глядачі дуже вдячні за чудовий настрій, радісні емоції та іскрометний гумор.

    Щиро вітаємо всі команди з блискучим виступом та бажаємо їм подальших успіхів, підкорення нових вершин, натхнення, гарного гумору.

    Переглядів: 406 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz