КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 04:42

    Головна » 2015 » Травень » 29 » СТАЖУВАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ В ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ
    14:55
    СТАЖУВАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ В ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ

    Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди на базі відділу підтримки освітніх ініціатив, професійного розвитку та кар’єри здійснює додаткову освітню підготовку вмотивованої студентської молоді за програмою «Молодіжний кадровий резерв».

    Із 5 по 8 травня у рамках даної програми студенти університету проходили стажування в Переяслав-Хмельницькій районній державній адміністрації. Метою програми стажування студентської молоді є створення умов для набуття молодими громадянами навиків і досвіду роботи в органах державної виконавчої влади, більш ефективного використання потенціалу молоді для розв’язання проблем району, забезпечення його економічного, соціального та культурного розвитку.

    Кожен охочий (а їх було більше 20 осіб) обрав саме той відділ, який припав йому до душі та мав змогу ознайомитися із функціями і роботою структурного підрозділу та адміністрації вцілому. Сковородинівці повністю занурились у процес роботи кожного відділу. Протягом чотирьох днів активісти отримали можливість безпосередньо на практиці попрацювати у відділах на рівні із фахівцями підрозділів. Студенти набули нового досвіду, розширили свій кругозір, підвищили власну конкурентоспроможність на молодіжному ринку праці, отримали право участі у програмах, що покликані сприяти формуванню молодіжного кадрового резерву.

    Активісти охоче ділилися досвідом, отриманим під час стажування, враженнями, а також своїм баченням щодо реформування органів державної влади.Студенти відзначили чималий об’єм роботи, що його виконують державні службовці, щільний та насичений графік керівництва.

    13 травня в приміщенні Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації відбулося урочисте вручення дипломів програми стажування студентів.Керівник апарату адміністрації Валерій Перчук особисто вручив дипломи студентам, привітав усіх із закінченням стажування та побажав успіхів у подальшій професійній діяльності.

    Молодь висловила щиру подяку районній владі за можливість отримати практичний досвід у сфері державного управління, відзначила відкритість районної влади, її готовність йти назустріч студентам-активістам та їхнім ініціативам.

    Слід наголосити на важливості подальшого проведення таких заходів щодо залучення студентства до активної політичної та громадської діяльності. Завдяки такому стажуванню наша молодь має змогу стати активним учасником державотворчого процесу не лише на майданах із прапорами, а й свідомо, під час проходження практики в органах державної влади.

    Переглядів: 424 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz