КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 07:09

    Головна » 2015 » Травень » 25 » СТУДЕНТ ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ РОМАН РЕВА ЗДОБУВ ЗОЛОТО НА ЧЕМПІОНАТІ ЄВРОПИ З УШУ
    14:42
    СТУДЕНТ ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ РОМАН РЕВА ЗДОБУВ ЗОЛОТО НА ЧЕМПІОНАТІ ЄВРОПИ З УШУ

    Із 17 по 22 травня у Болгарії (м. Стара Загора) проходив традиційний Чемпіонат Європи з ушу. Магістрант факультету фізичного виховання Роман Рева представляв на цих змаганнях Україну. Приємно, що у своєму виді боротьби (виступ без зброї) наш студент здобув золоту медаль. Хлопець із задоволенням поділився враженнями про участь у Чемпіонаті Європи:

    -           Близько 700 атлетів та тренерів зїхалися до гостинного болгарського міста Стара Загора, де протягом пяти днів боролись за 150 комплектів медалей. Проживали у чотирьохзірковому готелі під назвою«Cityhotel». Умови були чудові, але під час змагань не дуже звертаєш на це увагу і не можеш сповна насолодитися всіма наданими тобі зручностями, бо зосереджений лише на своїй участі у змаганнях.

    Крім спортсменів із нашої країни, в Чемпіонаті взяли участь представники бойового мистецтва Болгарії,  Білорусі, Ізраїлю, Естонії,  Великобританії, Румунії та Росії. Боролися у двох видах: таолу та цинда. Таолу – це виконання традиційних комплексів зі зброєю і без.Змагання проходили в чудовій змагальній атмосфері,повній переживань,вболівань та прояву командного духу в нашій національній збірній.

    -           Хто саме представляв Україну на Чемпіонаті та чим наша збірна може похвалитися?

    -           Наша країна була представлена 24 атлетами та 8 тренерами. До її складу ввійшли спортсмени із Маріуполя, Бердянська, Запоріжжя, Одесси, Броварів та Дніпропетровська. Очолював команду президент української федерації ушу Олег Чуканов. У роботі змагань також взяли участь українські судді: Олексій Носач, Володимир Федорцов, Руслан Осипов. До секретаріату змагань увійшли Вячеслав ШтейнбергтаВіталій Болдирєв. 

    А похвалитися справді є чим! Нашою командою завойовано 20 золотих, 20 срібних та 9 бронзових медалей. Не дивлячись на невеликий кількісний склад команди, ми завоювали почесне друге загальнокомандне місце.

    -           Чи вдалося побувати з екскурсіями по визначних та памятних місцях Болгарії?

    -           Після заключної церемонії нагородження та закриття змагань нас очікувала цікаваі пізнавальна екскурсія на Шипкинський перевал. Через нього свого часу пролягав основний торговий потік між Північною та Південною Болгарією, між Казанликом і Габрово. Також це місце було визначним у російсько-турецькій війні. Також вдалося побувати побувати на фабриці троянд, де виготовляють масла для парфумерії майже всього світу. Я із задоволенням придбав чудові масла, які подарував рідним та близьким

    -           Які плани на найближче майбутнє?

    -           Попереду у нас напружена підготовка о головних стартів цього року. Чемпіонату світу з ушу, який відбудеться в жовтні у м. Джакарта, що в Індонезії. До складу збірної команди України ввійдуть найсильніші українські атлети, які вже не раз доводили, що вміють гідно захищати честь своєї Батьківщини.

    Переглядів: 668 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz