КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Лютий 2018  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 21:14

    Головна » 2018 » Лютий » 26 » СТУДЕНТИ БУЛИ ПОЗА КОНКУРЕНЦІЄЮ
    21:37
    СТУДЕНТИ БУЛИ ПОЗА КОНКУРЕНЦІЄЮ

    24 лютогов спортивній залі ЦПТО міським відділом з питань фізичної культури, молоді та спорту проведено першість міста з волейболу. До участі у змаганнях, як і минулого року подали заявки п’ять команд. «Меркурій», «Костал», «Трубіж», господарі майданчика команда ЦПТО та волейболісти Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди. Згідно регламенту змагань для виявлення переможця, всі команди мали зіграли між собою. Якщо матч склався із трьох партій то за перемогу нараховували два очки, за поразку одне. Якщо команда перемагала суперника у двох партіях то за перемогу вона отримувала три очки, а суперник нуль. Уже перша гра між командами господарів залу волейболістів ЦПТО та «Костала» продемонструвала, що на милість переможця ніхто здаватись не буде. Команда учнів училища в напруженій боротьбі поступилась більш іменитим суперника із рахунком 2:1. Цей рахунок був чи не самим популярним цьогорічної першості. Навіть волейболісти університету у грі із ветеранами, командою «Меркурій», святкували перемогу 2:1. Капітан команди “Меркурія» Володимир Коровніков незважаючи на поразку своєї команди після гри залишився задоволений:

    – Виграти одну партію у молодих, мастеровитих та амбіційних волейболістів університету багатого чого варте.

    До речі студентська команда більше нікому не поступалась у партіях, вигравши урешти суперників із сухим рахунком 2:0. Тож цілком заслужено університетська команда посіла перше місце завоювавши золоті медалі та кубок Переяслава. Другими стали волейболісти «Костал», на третьому місці команда «Меркурій».

    Організатори змагань висловили подяку керівництву ЦПТО за наданий спортивний зал, та допомогу в організації проведення турніру.

    Переглядів: 310 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz