КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Жовтень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 01:06

    Головна » 2017 » Жовтень » 30 » Студенти Переяслав-Хмельницького університету багаті на таланти
    13:44
    Студенти Переяслав-Хмельницького університету багаті на таланти
    • осінь багата на кольори, так і студенти Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди – на таланти. Це довів конкурс «Талант Chаllаnge», який проходив 25 та 26 жовтня в актовій залі вишу. У конкурсі талантів взяли участь усі факультети університету.
    • мали змогу показати свої здібності в різних номінаціях: «Вокал», «Хореографія», «Акторська майстерність», «Поетична майстерність», «Гра на музичних інструментах».

    До конкурсу студенти готувалися дуже старанно та відповідально, адже демонстрували свої таланти на широку публіку. Серед талантів, що були продемонстровані на заході, стали пісенні виступи, гра на гітарі, декламування поетичних творів. Не менш вражаючими стали хореографічні виступи студентів. З великим натхненням та запалом були виконані як сучасні, так і народні танці, що символізувало єднання поколінь та повагу до багатовікових традицій.

    Поза увагою не залишилися й акторські здібності та гумористична частина свята. З любов’ю та іронією студенти акцентували увагу на вічних проблемах, які турбують молодь, а також вразили присутніх творчим хистом.

    Багато студентів вперше вийшли на сцену, але доброзичлива група підтримки в залі змогла надати їм гідну зустріч і розділити з ними радість їхнього виступу. Кожен номер був неповторним та оригінальним і заслуговував гучних аплодисментів.

    Під час підготовки до заходу студентська молодь проявила згуртованість, активність та креативність, що є необхідними характеристиками сучасної особистості. Самостійно розробивши ідеї для виступів, студенти намагалися на високому рівні представити свій факультет.

    Проведення таких культурно-просвітніх заходів сприяє духовному збагаченню студентів, їх творчому зростанню та професійному самовдосконаленню.

    Конкурс художньої самодіяльності пройшов у дружній атмосфері. Свято стало символом духовної єдності університету та впевненості у майбутньому.

    Бажаємо всім студентам надалі розвиватися та брати активну участь у творчому житті університету, а тим, хто ще вагається набратися сміливості та розкривати свої таланти.

    Переглядів: 455 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz