КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Березень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 18:53

    Головна » 2017 » Березень » 28 » СТУДЕНТИ ТА ВИКЛАДАЧІ ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ВИШУ ЗУСТРІЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЩАСТЯ ПОСМІШКАМИ, ПРЕКРАСНИМ НАСТРОЄМ ТА ЦУКЕРКАМИ ІЗ ПОБАЖАННЯ
    10:43
    СТУДЕНТИ ТА ВИКЛАДАЧІ ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ВИШУ ЗУСТРІЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЩАСТЯ ПОСМІШКАМИ, ПРЕКРАСНИМ НАСТРОЄМ ТА ЦУКЕРКАМИ ІЗ ПОБАЖАННЯ

    20 березня відзначають Міжнародний день щастя. Це свято було затверджено Генеральною асамблеєю Організації об'єднаних націй 28 червня 2012 року. Метою святкування є підтримка ідеї, що "щастя є невід'ємним бажанням кожної людини на планеті". Ініціатива установи Міжнародного дня щастя надійшла з невеликої гірської країни – Бутану. Вважається, що жителі Королівства Бутан є найщасливішими людьми в світі – чемпіонами за коефіцієнтом Валового національного щастя, яким вимірюється національний добробут громадян. Педагогічний колектив Переяслав-Хмельницького університету імені Григорія Сковороди долучився до підтримки цієї ідеї.

    Цього дня з самого ранку в університеті панувала святкова атмосфера, яку створили колектив соціально-гуманітарного відділу та студенти фінансово-гуманітарного факультету. Для того, щоб цей день залишився у пам’яті кожного, активісти вирішили вітати всіх цукерками із яскравими побажаннями. Було приємно, коли у відповідь студенти та викладачі з посмішкою та радістю в очах приймали побажання.

    Прагнення до щастя є однією з основних цілей людства. Адже без нього все втрачає сенс.

    Щиро вітаємо з Міжнародним Днем Щастя! Бажаємо просто бути щасливими, і дарувати радість своїм рідним і близьким. Це так просто!

    Переглядів: 407 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz