КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 00:37

    Головна » 2016 » Квітень » 18 » СТУДЕНТСЬКА РАДА ПХДПУ ПРОЗВІТУВАЛА ПРО СВОЮ РОБОТУ
    14:32
    СТУДЕНТСЬКА РАДА ПХДПУ ПРОЗВІТУВАЛА ПРО СВОЮ РОБОТУ

    7 квітня 2016 року в приміщенні актового залу Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди відбувся звіт діяльності студентської ради, фінансовий звіт самоврядування та презентація кошторису студентської ради на 2016-2017 роки.

    Реєстрація делегатів розпочалась з 14:15 біля актового залу і тривала до відкриття зборів. Кожен факультет представляла делегація, що складалась з представників студентського самоврядування кожного факультету та 2 представників від академічної групи. Присутнім було самоврядування 1 та 2 студентських гуртожитків, представники всіх відділів та структурних підрозділів Студентської Ради університету. Кожному делегату було вручено іменний мандат, за яким той мав право приймати участь в голосуванні тих чи інших питань, винесених в рамках конференції.

    Збори відкрила перший заступник голови студентського самоврядування нашого університету Аліна Подворна, яка доповіла інформацію про те, що зібрався кворум і винесла на голосування пропозицію відкрити збори, яку було проголосовано одноголосно. Після цього делегати проголосували за утворення президії зборів, в яку було включено: проректора університету Валерія Хомича, голову Студентської Ради університету Владислава Мірановича, заступників голови студентського самоврядування Аліну Подворну та Павла Плюща. Далі булооголошено порядок денний зібрання.

    Першим зі звітом про проведену роботу за період з травня 2015 року по квітень 2016 року прозвітувався діючий голова студентської радиВладислав Міранович, який в короткій презентації представив та розповів делегатам про роботу самоврядуванців університету, їїрезультати та перспективи розвитку. Більшістю голосів у залі роботу Студентської Ради університету за звітний період було визнано задовільною. Так само одобрено було і фінансовий звіт самоврядування.В період з 01.05.2015 року по 31.03.2016 року Студентською радою університету використано 45 247, 27 грн. : на оплату відряджень – 10 573, 25 грн.; придбання канцелярських товарів – 3800,02 грн.; друк газети «С.М.С» - 7824 грн.; придбання оргтехніки – 23 050  грн. (придбано проектор для потреб заходів самоврядуванців).

    Наступним етапом звітної конференції була презентація кошторису Студентської Ради ПХДПУ, який цьогоріч становить 63 560 грн. : на оплату відряджень – 15 000 грн.; придбання канцелярських товарів – 5000 грн.; друк газети «С.М.С» - 15 000 грн.; придбання оргтехніки – 28 560  грн. Спеціальний фонд університету цього річ, за підрахунками, складатиме 12 712 000 грн. Відмітимо, що дані цифри поки що є лише приблизними розрахунками бухгалтерії, і будуть повністю уточнені і остаточні найближчим часом.

    Кошторис викликав жваве обговорення залу: делегатів насамперед хвилювало, чому велика кількість бюджету іде на випуск газети «С.М.С», або що являє собою стаття розходів «на оргтехніку». На всі питання самоврядуванці старались дати відверті та вичерпні відповіді.

    З вітальним словом до присутніх звернувся і проректор університету Валерій Феодосійович Хомич, котрий відмітив студентські ініціативи, відмітивши, що ректорат університету завжди з ними рахується і радий співпраці з самоврядуванням та активним студентством.«Кожна Ваша особиста перемога – це перемога університету» - відмітив Валерій Феодосійович.

    Завершальним етапом конференції стало питання про кількісний склад студентів кожного факультету що прийматимуть участь в виборах ректора нашого університету, які, нагадаємо, відбудуться 31 травня 2016 рокуВперше вибори ректора в нашому університеті пройдуть згідно нового ЗУ «Про вищу освіту», і в них зможуть прийняти участь 67 студентів нашого університету. Питання було обговорено в залі, лунали різні думки та пропозиції, але, все-ж, більшість голосів делегатів зійшлась на тому, що кількість студентів які зможуть представити свій факультет на виборах ректора розділятиметься згідно спеціальній квоті для факультетів, де відповідно до кількості студентів факультету буде визначено скільки делегатів представить цей факультет на виборах (відповідно, 7 студентів ФПП, 4 студенти ІФ і т.д).Подати свою кандидатуру на вибори делегатів на вибори ректора може кожен бажаючий студент, а відбуватимуться ці вибори разом з виборами до органів студентського самоврядування університету 20 квітня 2016 року. Єдина умова при реєстрації – бути впевненим, що 31 травня Ви точно будете в стінах університету і зможете прийняти участь в виборах. При умові якщо підтримка Вашої кандидатури буде такою, що Ви увійдете до рейтингового списку людей, які вписуються в квоту факультету Ви представлятимете факультет на виборах ректора 31 травня 2016 року. На цьому роботу конференції було завершено.

    Переглядів: 500 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz