КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Лютий 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 15:27

    Головна » 2012 » Лютий » 15 » Святкування Дня Святого Валентина
    14:41
    Святкування Дня Святого Валентина

    14 лютого 2012 р. Студентська рада та найактивніші студенти ДВНЗ "Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди” взяли участь в святкуванні Дня Святого Валентина у ТРЦ "Термінал”, що знаходиться у Броварах. Неймовірне дійство було організоване Київською обласною молодіжною громадською організацією "Молоді регіони”, за підтримки Київської обласної державної адміністрації. За ініціативи голови Київської обласної державної адміністрації Анатолія Присяжнюка молодь змагалася на кращі знання з історії та географії Київщини, виборювала титул кращого співака у конкурсі караоке від "Молодих регіонів”. До фіналу пройшли 16 кращих вокалістів з різних міст та сіл Київської області.

    Честь нашого університету захищав Олександр Онопрієнко. Проте суворе журі, до якого входили Євген Головін – заступник голови Київської обласної державної адміністрації, Голова Київської обласної молодіжної громадської організації "Молоді регіони”; Альона Колот – заступник голови КОМГО "Молоді регіони” та члени центрального офісу організації, одноосібно віддали перемогу Пошелюжній Наталії з міста Тараща, що виконала пісню Whitney Hоuston "I will always love you”. Друге місце зайняла Косенко Надія з Білої Церкви, а третє – Галака Анастасія з Бучі.

    Наступним конкурсом було змагання закоханих пар за подорож до Карпат та романтичну вечерю від губернатора Київщини. Представниками від нашого університету виступили три пари: Навін Ростислав та Самойленко Олена, Степаненко Максим та Ковалевська Анна, Петровський Андрій та Адаменко Ірина. Усі три пари вдало та достойно пройшли низку найрізноманітніших завдань, але, на жаль, у "фінальну пятірку” не потрапили. Конкурс на кращу романтичну пару виграли закохані з Ірпеня –Заліщенська Надія та Польща Олександр. На них чекає подорож на гірськолижний курорт до Карпат. На думку Анатолія Присяжнюка поєднання відзначення Дня святого Валентина із "складанням іспитів” на знання історії Київщини – вдалий експеримент і цю ідею підтримали всі без винятку.

    Впродовж святкування на всіх учасників очікувала весела розважальна програма та дискотека. Усі учасники змагань отримали "валентинки” з добрими побажаннями від губернатора.

    Переглядів: 540 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz