КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Березень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 09:54

    Головна » 2014 » Березень » 21 » Турнір пам’яті Юрія Михайловича Лізньова
    12:56
    Турнір пам’яті Юрія Михайловича Лізньова

    16 років тому Переяслав-Хмельницький Державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди, що на Київщині започаткував футзальний турнір пам’яті завідувача кафедри фізичного виховання Юрія Михайловича Лізньова.

    Цього року організатори вирішили провести його лише за участю університетських команд: Збірна 5 – 6 курсів, збірна 3 курсу, збірна 2 курсу та команда викладачів.

    Дружина Юрія Михайловича – Валентина Іванівна Лізньова подякувала всім за участь у змаганні, за те, що пам’ятають та шанують Юрія Лізньова і побажала перемоги сильнішому. Перед тим, як розпочати турнір учасники хвилиною мовчання вшанували пам’ять викладача, та делегували кількох спортсменів для покладання квітів на могилу Юрія Лізньова.

    Турнір розпочався із гри між викладачами ВУЗу та збірною студентів другого курсу. Вона завершилась перемогою викладачів 6:4. Без особливих проблем викладачі із результатом 5:4 здобули перемогу і у наступній грі із збірною студентів 5 – 6 курсів. Справжній бій дали викладачам лише студенти третього курсу. Незважаючи на те, що після першого тайму викладачі вели із рахунком 2:0 студенти не знітилися. Продовжували планомірно із далеку бити по воротам своїх суперників. І один із ударів досяг успіху. Проте, за дві хвилини до кінця гри через помилку воротаря рахунок стає 3:1 на користь більш досвідчених гравців команди викладачів. Здавалось, що все, переможець турніру уже визначився. Але іншої думки була молодь. Їм вистачило цих двох хвилин, аби зрівняти рахунок і гра закінчилась у нічию 3:3, причому третій гол у ворота викладачів залетів за 5 секунд до завершення гри. Наступних своїх суперників третьокурсники також переграли. Старшокурсників перемогли із рахунком 6:5, а другий курс поступився їм із рахунком 8:4 і це дозволило за кращою різницею забитих та пропущених м’ячів, при рівній кількості очок із командою викладачів, збірній студентів третього курсу святкувати перемогу у турнірі. Друге місце посіла команда викладачів, а третє старшокурсники – збірна 5 – 6 курсів.

    Кращими гравцями турніру були визнані: Даниленко Володимир – воротар команди третього курсу та Кривенко Роман нападник збірної 5 – 6 курсів. Роман також отримав окремий приз від дівчат університету фігурку футболіста, який забиває гол у ворота суперників. Призерів турніру нагороджувала заслужений майстер спорту, дружина Юрія Лізньова – Валентина Іванівна. Також свій внесок  в нагородження переможців вніс профспілковий комітет університету.


     

    Переглядів: 589 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz