КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 10:04

    Головна » 2017 » Травень » 19 » У «БИТВІ ГУРТОЖИТКІВ» ПЕРЕМОГУ ЗДОБУВ ГУРТОЖИТОК №1
    11:25
    У «БИТВІ ГУРТОЖИТКІВ» ПЕРЕМОГУ ЗДОБУВ ГУРТОЖИТОК №1

    Студенти Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди вміють не лише гарно та старанно навчатися, а й з користю проводити позанавчальний час. Протягом місяця студенти гуртожитків №1 та №2 танцювали, співали, писали гуморески, готували костюми і проводили репетиції щовечора. Все це було для того, щоб отримати перемогу на конкурсі талантів «Битва гуртожитків», який відбувся 16 травня в актовій залі університету.

    Назва «Битва гуртожитків» є символічною, адже ніякої битви насправді не відбувалося, а навпаки — між учасниками панувала дружня атмосфера. Кожен гуртожиток на високому рівні представляв свою майстерність.

    А оцінювати виступи талантів випала нагода справедливому журі, до складу якого ввійшли: заступник голови профспілкового комітету вишу Михайло Бойко, викладач кафедри практичної психології Алла Стеценко, новообрана голова студентської ради університету Ольга Молонова,старшийвикладач кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання Роман Мотузокта екс-голова Студентської радиВладислав Міранович.

    Цього дня студенти гуртожитку №1 підготували різножанрову програму: запальний танок, сольний танець у виконанні Олени Кідріченко, чарівні пісні від Інни Осипчук, поезію, яку продекламувала Дарія Весельська, а Ірина Рибалка зачарувала усіх своїми художніми вміннями, яка за декілька хвилин намалювала портрет філософа – Григорія Сковороди.

    Команда гуртожитку №2 також підготували пісні у виконанні Вадима Мельника,Ірини Лукашевич, Альони Лисак, українську хореографію, а Карина Вавілова заворожила чудовою поезією абсолютно кожного.

    Протягом усього концерту студенти доводили, що на сцені виступають справжні зірки Переяслав-Хмельницького вишу. Кожен номер був неповторним та оригінальним, у кожному — любов до життя, до України, до свого краю і землі, любов до пісні, слова, танцю…

    Визначитися журі, представники якого з гуртожитків кращі з кращих, було важко, адже всі номери заслуговували найвищих балів. Але, все ж таки, за рішенням журі перемогу здобув гуртожиток № 1.

    Тож вітаємо переможців і бажаємо їм подальших творчих успіхів!

    Переглядів: 328 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz