КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Березень 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 00:53

    Головна » 2016 » Березень » 16 » У ГРІ — ЛИШЕ ДІВЧАТА
    13:17
    У ГРІ — ЛИШЕ ДІВЧАТА

    З 1 по 3 березня в спортивній залі університету вирували справжні пристрасті, бо цього разу з футзалу змагалися дівчата, а підтримували їх — хлопці. Вісім команд, де в якості гравців було представлено представниць слабкої статі, вирішили довести, що вони можуть грати у спортивні ігри не гірше за юнаківХлопці та чоловіки, які спостерігали за грою, дивилися на них із подивом і навіть насміхалися, а через деякий час аплодували, висловлюючи свою повагу.

    Головний суддя змагань Микола Волковський розповів:

    —   Вісім команд подали заявки на участь у турнірі. Їх було розбито на дві групи по чотири команди у кожній. Змагання у групах проходили по коловій системі. Матчі відбувалися напружено та емоційно, адже ніхто із гравців не хотів бути переможеним. Під час гри було багато цікавих і гострих моментів, які змушували вболівальників енергійно підтримувати свої команди, додаючи сил гравцям гучними оплесками. Переможцем першої групи стала команда факультету фізичного виховання, срібним призером — команда природничо-технологічного факультету. У другій групі перемогла команда педагогічного факультету, срібло дісталося команді філологічного факультету. Результат півфіналу став таким: із рахунком 3:0 факультет фізичного виховання обіграв філологічний факультет. А команда педагогічного факультету із рахунком 1:0 перемогла природничо-технологічний. Переможцем турніру стала команда фізичного виховання. Рішенням суддівської комісії кращим гравцем визнано Аліну Латиш (факультет фізичного виховання), кращим воротарем — Марію Гандабуру (факультет фізичного виховання), кращим захисником — Вікторію Шимон (педагогічний факультет). Приз в номінації «За волю до перемоги» отримала Анна Террас (філологічний факультет), а в номінації «І один у полі воїн» нагороду здобула Анна Мартинюк (природничо-технологічний факультет). Не обділила увагою наших чарівних гравчинь напередодні жіночого свята громада міста в особі міського голови Тараса Костіна, який надав в якості призів торти, чим надзвичайно порадував наших спортивних красунь. Від деканату педагогічного факультету переможці турніру отримали призи у вигляді картин та вироби декоративно-прикладного мистецтва.

    —   Миколо Володимировичу, а як Ви ставитесь до того, що дівчата опановують суто чоловічу гру?

    —   Природа створила жінок слабшими за чоловіків. Дівчата поступаються чоловікам фізично — за швидкістю та по силі удару, але чи буде спортсмен битися за м’яч до кінця — залежить зовсім не від статі. Спортивна індустрія теж спрямована більше на чоловіків, але впевнений, що майбутнє у жіночого футболу є!

    Вручав нагороди переможцям начальник міського відділу фізичної культури та спорту Валерій Мільгевський він побажавсьогоднішнім учасникам турніру не зупинятися на досягнутому, а продовжувати тренуватися та показувати нові, ще кращі результати!

    Переглядів: 440 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz