КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Березень 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 05:50

    Головна » 2016 » Березень » 10 » У ТУРНІРІ ПАМ’ЯТІ ВОЛОДИМИРА ЮЩЕНКА РІВНИХ НЕ БУЛО ВОЛЕЙБОЛІСТАМ УНІВЕРСИТЕТУ!
    13:14
    У ТУРНІРІ ПАМ’ЯТІ ВОЛОДИМИРА ЮЩЕНКА РІВНИХ НЕ БУЛО ВОЛЕЙБОЛІСТАМ УНІВЕРСИТЕТУ!

    27 лютого в спортивному залі Переяслав-Хмельницької загальноосвітньої школи № 7 відбувся волейбольний турнір пам’яті вчителя фізкультури Володимира Ющенка. Цей турнір у 2000 році започаткував тодішній голова комітету з фізкультури та спорту Переяслав-Хмельницької міської ради Сергій Биков.

    Володимир Ющенко родом із Поліського краю. Із 1975 року працював фізруком на Переяславщині — спочатку в с. Жовтневе, потім — у педагогічному училищі та загальноосвітній школі № 1. У 1999 році в 50-річному віці пішов із життя. Володимир Васильович любив ігрові види спорту, особливо волейбол. У 1985 році жіноча волейбольна команда Переяслава-Хмельницького під його орудою зайняла друге місце в обласних змаганнях серед середніх навчальних закладів.

    Цього року у турнірі зголосилися взяти участь сім команд: Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди, спортбази, центру зв’язку, “Меркурій”, збірна ветеранів та дві команди від ТОВ “Костал”. Згідно регламенту, спочатку команди розділили на дві підгрупи. Переможці підгруп мали визначити цьогорічного чемпіона.

    Надзвичайно приємно, що в напруженій боротьбі перше місце вибороли волейболісти нашого вищого навчального закладу. Другою стала команда спортбази, третє місце завоювала команда “Меркурій”. Нагороди: кубок, грамоти та медалі переможцям і призерам вручила дружина Володимира Васильовича —  Людмила Петрівна Ющенко.

    Начальник Переяслав-Хмельницького міського відділу фізкультури та спорту Валерій Мільгевський висловив подяку за допомогу в організації турніру колишнім учням Володимира Ющенка — Олександру Опінку та Олександру Якименку.

    Щиро вітаємо волейболістів університету із успішним виступом і бажаємо не зупинятися на досягнутому! Переконані, що команда й надалі даруватиме своїм вболівальникам радість нових перемог і успішно виступатиме на спортивних аренах задля піднесення спортивної слави рідного університету. Так тримати!

    Переглядів: 331 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz