КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 00:43

    Головна » 2017 » Квітень » 13 » УНІВЕРСИТЕТ ЗДОБУВ ГРАН-ПРІ НА ОСВІТЯНСЬКІЙ ВИСТАВЦІ «ОСВІТА ТА КАР’ЄРА-2017»
    10:32
    УНІВЕРСИТЕТ ЗДОБУВ ГРАН-ПРІ НА ОСВІТЯНСЬКІЙ ВИСТАВЦІ «ОСВІТА ТА КАР’ЄРА-2017»

    У просторих виставкових залах Українського дому (м. Київ) з 6 по 8 квітня 2017 року з неймовірними попитом відбулися дві освітні виставки «Освіта та кар’єра-2017» та виставка закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном». Дані виставки традиційно є найбільшим заходом в Україні, що присвячені широкому колу питань освіти в Україні та за кордоном, під час якого відвідувачі безпосередньо можуть спілкуватися з представниками українських та закордонних навчальних закладів.

    Цього року у виставці взяли участь близько 60 навчальних закладів з України і 50 із зарубіжних країн. Були представлені навчальні заклади і академічні агенції з Великої Британії, Італії, Чехії, Ізраїлю, Польщі, Франції, Греції, Латвії, Литви, Туреччини, Болгарії, Словаччини, США, Чорногорії. Традиційно великими павільйонами були представлені навчальні заклади Чехії та Польщі, що здобули популярність в Україні завдяки привабливому співвідношенню вартості та якості освіти.

    У ході виставки майбутні абітурієнти та їх батьки дізнавалися про підготовчі програми, які пропонують навчальні заклади, рівень вимог до сертифікатів ЗНО з навчальних предметів, кар’єрні перспективи після отримання диплому тощо. Відвідувачі також мали змогу поспілкуватися з представниками посольств, культурних центрів та провідних українських спеціалізованих агенцій, відвідати різноманітні майстер-класи, круглі столи тощо.

    Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди упродовж багатьох років бере активну участь у виставці «Освіта та кар’єра». Участь вишу в цій події дає можливість презентувати найвагоміші творчі надбання та науково-педагогічні досягнення, знайомити відвідувачів з найкращим досвідом організації навчально-виховного процесу університету, авторськими проектами, новим поколінням навчальної та наукової літератури.

    Завдячуючи самовідданій наполегливій праці викладачів і науковців університету, було досягнуто значних успіхів у модернізації вищої педагогічної освіти та підготовці молодих науковців. Цього разу наш вищий навчальний заклад виборов Гран-прі в номінації«Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх вчителів засобами традиційного декоративно-прикладного мистецтва».Ряд викладачів нагороджено грамотами.

     
    Переглядів: 330 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz