КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Жовтень 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 20:01

    Головна » 2016 » Жовтень » 12 » В УНІВЕРСИТЕТІ ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА ЗУСТРІЧ ІЗ ПРЕДСТАВНИКАМИ КАРЛІВСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ
    13:03
    В УНІВЕРСИТЕТІ ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА ЗУСТРІЧ ІЗ ПРЕДСТАВНИКАМИ КАРЛІВСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ

    У рамках реалізації україно-чеського проекту «Передача європейського досвіду у сферах освітнього менеджменту та міжнародної співпраці із Переяслав-Хмельницьким ДПУ імені Григорія Сковороди», 10 жовтня в Переяслав-Хмельницькому університету відбулася чергова зустріч  виконавців проекту зі студентами та викладачами нашого вишу. 

    До університету завітали керівник кафедри «Центру шкільного менеджменту» педагогічного факультету Карлівського університету Вацлав Троян, директор базової школи «Братиславська» (містоПрага), викладач кафедри «Центру шкільного менеджменту» Іржі Трунда та асистент міжнародних проектів «Асоціації з міжнародних питань» Валентина Люля.

    З вітальним словом до присутніх звернувся керівник кафедри «Центру шкільного менеджменту» педагогічного факультету Карлівського університету Чеської Республіки Вацлав Троян. Він щиро подякував за чергове запрошення до нашого університету і побажав студентам здобувати нові знання та успіхів у навчальному процесі. До його слів долучився Іржі Трунда, який наголосив, що метою цієї зустрічі є збагачення знаннями та обмін досвідом з питань шкільного менеджменту.

    Представниками Карлівського університету було проведено мультилекцію «Прийняття рішення як менеджерська функція» з використанням засобів мультимедіа. На лекції були обговорені актуальні питання зі шкільного менеджменту та проблеми його розвитку. Лекція пройшла у дружній та теплій атмосфері. Студенти ставили безліч запитань пану Вацлаву та пану Іржі і отримували на них надзвичайно цінні відповіді.

    Після лекції відбулося активне обговорення результатів роботи за україно-чеським проектом. До уваги присутніх були представлені презентації напрацьованого матеріалу, освітньо-професійні програми з напряму підготовки «Управління та адміністрування» спеціалізації «Освітній менеджмент», які презентували перший проректор Валерій Хомич, заступник декана філологічного факультету Василь Дудар та кандидати педагогічних наук, доценти кафедри педагогіки Наталія Онищенко іЮлія Багно. По закінченню обговорення презентацій відбулося підбиття підсумків чергового етапу роботи міжнародного україно-чеського проекту.

    Відповідно до програми заходу гостям було презентовано широку науково-освітню  і виховну діяльність університету. Неабияке захоплення у гостей вишу викликала виставка творчих робіт студентів педагогічного факультету  та презентація авторської виставки доцента кафедри мистецьких дисциплін, майстрині Ольги Стрілець.

    Переглядів: 304 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz