КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 23:42

    Головна » 2017 » Травень » 6 » ВІДБУЛИСЯ ЗМАГАННЯ З ПАУЕРЛІФТИНГУ
    11:31
    ВІДБУЛИСЯ ЗМАГАННЯ З ПАУЕРЛІФТИНГУ

    27 квітня в Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди під головуванням Заслуженого тренера України, доцента кафедри спортивних дисциплін і туризму Тараса Кириченка проходив відкритий чемпіонат університету із пауерліфтингу, де спортсмени визначали найсильнішого в жимі штанги лежачи. За багаторічну історію змагань цьогорічний турнір зібрав велику кількість учасників – 78 чоловік.

    – Пауерліфтинг має глибоке коріння і славні традиції. Змагання з цього виду спорту систематично проходять упродовж 25 років у нашому вищому навчальному закладі. Серед наших вихованців та студентів підготовлено низку спортсменів високого міжнародного класу, переможців та призерів чемпіонатів світу та Європи. Імена Вадима Братуся, Ірини Колошець, Володимира Погребного, Артема Біляза, Наталки Сметаніної, Віктора Гуценка, Володимира Тихоступа та інших добре відомі не тільки в Україні, а й далеко за її межами – зазначив Тарас Григорович.

    Що ж до самих змагань, то вони пройшли у запеклій, напруженій боротьбі і проходили у 3 вікових категоріях серед юнаків та абсолютній віковій категорії серед дівчат.

    В результаті боротьби серед дівчат, вперше за всю історію проведення змагань 2 учасниці показавши однаковий результат по 50 кг мали однакову власну вагу. Навіть на переважуванні після змагань, що відповідає правилам силових видів спорту, в подібних випадках власна вага знову була абсолютно однаковою. В цьому випадку обом спортсменкам було присуджено 1 місце, що вкрай рідко відбувається в спортивній практиці. Отже, чемпіонками стали Наталія Кондратюк, студентка 4 курсу факультету фізичного виховання та Неля Сонько, студентка 3 курсу факультету фізичного виховання.

    У юнаків у ваговій категорії до 70 кг перемогу здобув студент 4 курсу факультету фізичного виховання Олександр Василевич (його результат – 90 кг). У категорії до 80 кг не було рівних студенту 4 курсу фінансово-гуманітарного факультету Владиславу Гресю, який переміг з результатом 130 кг. А в абсолютній ваговій категорії перемогу здобув доцент кафедри теорії методики фізичного виховання і спорту Андрій Пивовар з результатом 155 кг.

    Слід відзначити, що в змаганнях взяв участь і з показаним результатом (80 кг) не загубився серед решти учасників доктор економічних наук, професор Володимир Корнєєв (1959 року народження), котрий прибув до нашого вишу як учасник Міжнародної наукової конференції «Умови економічного росту в країнах з ринковою економікою», що проходила цього дня на фінансово-гуманітарному факультеті.

    Всі переможці та призери змагань отримали дипломи та грошові нагороди від спонсорів змагань, якими виступили: доцент кафедри спортивних дисциплін і туризму Борис Пангелов та профком університету. А нагороджував чемпіонів та призерів декан факультету фізичного виховання, професор Віктор Куйбіда.

    Переглядів: 397 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz