КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 15:47

    Головна » 2014 » Квітень » 7 » Відбувся фінал КВН «КУБОК РЕКТОРА – 2013-2014»
    12:38
    Відбувся фінал КВН «КУБОК РЕКТОРА – 2013-2014»

    Незабутні емоції, шалений драйв та безліч позитивної енергетики панували 3 квітня в актовій залі Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди. Відбувся довгоочікуваний фінал КВН «КУБОК РЕКТОРА – 2013-2014».

    Чемпіонат КВН проходив за спонсорської підтримки ректора університету Віктора Коцура та нічного клубу «Адреналін».

    У фіналі гри взяли участь п’ять команд: «Третій поверх» (природничо-технологічний факультет), «Лисий і Левада» (філологічний факультет), «Без прописки» (фінансово-гуманітарний факультет), «Збірна якихось людей» (факультет педагогіки та психології) та «Переяслав-Хмельницький м’ясокомбінат» (природничо-технологічний факультет).

    Виступи команд оцінювало журі в складі помічників ректора Дениса Мірошниченка та Лариси Бутович, завідувача кафедри спортивних дисциплін і туризму Сергія Закопайла, шоу-мена Валентина Шуткевича, нашого випускника, дворазового володаря кубку університету з КВН Михайла Чубінашвілі, і помічників журі, редакторів кубку КВН університету Сергія Яценка та Романа Палія, а також Андрія Дейнека, координатора проекту КВН в університеті.

    Фінальна гра була досить напруженою, адже зібралися найсильніші. І метою кожної команди було отримати головний приз – «Кубок ректора», солодкі подарунки та грошову винагороду.

    Темою гри була спортивна тематика. Учасники мали змогу проявити себе в конкурсах: «Візитка», тема візитки – «На старт! Увага! Марш!», «Розминка» під назвою «Спортивний репортер», в якому команди ставили одна одній запитання на спортивну тематику. Це був найскладніший конкурс, адже підготовки до цього конкурсу в учасників не було, питань ніхто не знав, і тому потрібно було проявити свою кмітливість і дотепність, відповідаючи на них. Також традиційний відеоконкурс «Змагання за кадром» та «Домашнє завдання».

    У результаті запеклої боротьби перемогу та кубок ректора все ж здобула команда природничо-технологічного факультету «Переяслав-Хмельницький м’ясокомбінат». Друге місце між собою розділили дві команди «Без прописки» (фінансово-гуманітарний факультет) та команда природничо-технологічного факультету «Третій поверх», які набрали однакову кількість балів. Третє місце поділили між собою команда факультету педагогіки і психології «Збірна якихось людей» та команда «Лисий і Левада» (філологічний факультет).

    Також було відзначено і персональні номінації. Відкриттям року стала команда «Переяслав-Хмельницький м’ясокомбінат» .Приз за номінацію «Кращий капітан сезону» отримав Ярослав Головкін, капітан команди «Лисий і Левада», за номінацію «Кращий жарт» нагороджено команду «Переяслав-Хмельницький м’ясокомбінат». Кращою акторкою сезону стала Юлія Потакова («Без прописки»), а кращим актором визнано Віктора Мельничука із команди «Третій поверх».


     

    Переглядів: 531 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz