КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Листопад 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 12:59

    Головна » 2017 » Листопад » 2 » Відбувся перший волейбольний турнір пам’яті Олександра Борисова
    13:41
    Відбувся перший волейбольний турнір пам’яті Олександра Борисова

    29 жовтня в спортивній залі педагогічного університету відбувся перший волейбольний турнір пам’яті заступника декана факультету фізичного виховання вишу Олександра Борисова. Олександр Олександрович Борисов був не лише викладачем, а і тренером жіночої волейбольної команди «Аплеко», яка чотири роки поспіль виборювала звання чемпіона України у першій лізі, а у 1995 році зайняла п’яте місце у Суперлізі. Уже минуло більше року, як Борисов пішов із життя, однак його учні, колеги пам’ятають «Сан Санича» і на його честь організували цей турнір.
    До участі запросили найкращі аматорські волейбольні команди із Щасливого, Березані, Баришівки, Богуслава та Лубен. Переяслав представляла університетська команда. На відкриття приїхав соратник Олександра Борисова, другий тренер команди «Аплеко», а нині член Федерації волейболу України Юрій Середа. Юрій Миколайович уважно спостерігав за іграми. І оскільки суддівство проводили студенти, то він занотовував їхні дії до блокноту, а потім у перерві пояснював, як правильно потрібно було вчинити у тій чи іншій ситуації.

    Команди за жеребкуванням розрідили на дві групи. До групи «А» увійшли команди Баришівки, Лубен та університету, до групи «Б» – Березані, Богуслава та Щасливого. Переможці груп мали розіграти перше місце, а команди, які посіли другі місця, позмагатися в очній зустрічі за бронзові медалі.
    За регламентом змагань кожен поєдинок тривав до здобуття двох перемог одним із суперників. Дві партії грали до 25 очок, а якщо потребувалась третя – тайбрейк до 15. Ігри проходили надзвичайно вперто і майже всі завершувались тайбрейком. Винятком була переяславська команда, якій для перемоги було достатньо двох партій.

    У матчі за головний приз змагань зустрілись волейбольні дружини Переяслава та Богуслава. Господарі не зрадили традиції, перемігши суперника у двох партіях. Бронзові нагороди отримала команда Лубен, перемігши березанців із рахунком 2:1.

    Окрім переможців та призерів, організатори змагань нагородили найкращих волейболістів турніру за амплуа. Кращим нападником став гравець команди переяславського університету В’ячеслав Будюк, кращим захисником визнали гравця богуславської команди Максима Куцана.

    Переглядів: 408 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz