КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 08:00

    Головна » 2013 » Травень » 28 » ВІДОМА КАЗКАРКА АЛЛА МІГАЙ ПРЕЗЕНТУВАЛА В УНІВЕРСИТЕТІ СВОЮ УНІКАЛЬНУ ПРОГРАМУ
    14:39
    ВІДОМА КАЗКАРКА АЛЛА МІГАЙ ПРЕЗЕНТУВАЛА В УНІВЕРСИТЕТІ СВОЮ УНІКАЛЬНУ ПРОГРАМУ
    28 травня в хоровому класі Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету відбулася творча зустріч з відомою українською композиторкою та казкаркою Аллою Вілоріївною Мігай. Українська телеведуча представила студентам університету свою унікальну програму, що ознайомила освітян із різними жанрами мистецтва. Організували зустріч викладачі кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання.
    За словами старшого викладача кафедри Антоніни Петрівни Карпенко, такі зустрічі збагачують студентів емоційним досвідом, знайомлять їх із новинками дитячої музики, які вони в майбутньому будуть застосовувати в своїй педагогічній діяльності. 
    Протягом більш як півтори години композитор знайомила своїх глядачів із низкою жанрів мистецтва: музикою лялькового театру, мультфільмів, казки та ін. Виявилось, що студенти знають дуже багато її пісень і з задоволенням виконали їх разом з Аллою Вілоріївною. Найбільшим відкриттям для присутніх стала поезія митця на жартівливу тематику та, мабуть, чи не найголовнішу тему в житті кожної людини — тему кохання.
    Зустріч із визначними особистостями для студентів вкрай важлива, адже велике виховне значення мають позитивні зразки для наслідування і приклади видатних людей. Значення повчальних бесід у вихованні студентів очевидна і незаперечна, адже ще старогрецький філософ Сенека стверджував: «Важко привести до добра моралями, легко — прикладами». При зустрічі з Аллою Вілоріївною Мігай студенти мали унікальну можливість отримати нові знання, набути навичок, дізнатися авторитетну думку видатної особистості з того чи іншого питання з тим, щоб із толком і усвідомлено використовувати в житті ті поради та повчання, якими великодушно й абсолютно безкорисливо ділилася унікальна особа з величезним багажем знань і життєвим досвідом за плечима.

    Переглядів: 599 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz